Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко бетонирал мангизите зад граница – за всеки милиард олекнал с 200 млн. „бонус” за банката

Бойко Борисов е „бетонирал” откраднатите пред последното десетилетие милиарди от България с грандиозни „бонуси” за банките, съгласили се да прикрият колосалните суми. Източник на Narod.bg от НАП обясни каква е схемата.

Информацията е, че Бойко Борисов разполага със значителен финансов ресурс зад граница – Ливан, Дубай, Сърбия, Русия. Парите са внасяни кеш в чуждите трезори, но това не е безплатно. Сенчести банкери са прибрали 20% комисионна за всеки съмнителен влог.

На 1 млрд. лева това е 200 млн. печалба за банките. Буци се е разделял с тези наистина сериозни пари, за да си гарантира 100-процентова сигурност, че сметките му ще бъдат защитени от любопитни погледи, обясни информаторът на Narod.bg.

Смачканият от хунтата ГЕРБ Пламен Бобоков наскоро разкри пред Веселин Дремджиев, че Баце притежава приблизително 8 милиарда лева, припомня Narod.bg!

Мнозина си го мислим, но все още малцина се осмеляват да изрекат на глас зловещите ни предположения:

Носят се слухове, че състоянието на Борисов възлиза на 3,5-4 млрд. евро, т.е., 8 милиарда лева… от „комисионни” и „отчисления”! Всичко е унищожено. Борисов и кликата около него са като заразно зло, категоричен бе бизнесменът.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бойко бетонирал мангизите зад граница – за всеки милиард олекнал с 200 млн. „бонус” за банката - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!