Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: САЩ водят Европа към война на нейна територия!

Владимир Путин е категоричен, че омразата към Русия трябва да спре!

Атаките и с години насажданата омраза към Русия трябва да спре, защото води света към трета световна война. В това е категоричен руският президент Владимир Путин, който вижда причината за тази ситуация единствено в управлението на САЩ.

Владимир Путин за реалната заплаха пред Европа

„Не може всички нормални отношения с нас, на всяко едно ниво, да бъдат сравнявани с антиамерикански дейности. Това е една истерична и токсична кампания, която идва отвъд океана и залива Европа.

Лошото е, че води до война, която ако избухне, ще избухне именно на територията на Стария континент. И ще доведе до пълната разруха на европейския свят – нещо, което ние не бихме искали за нищо на света.

Това, към което винаги сме се стремили, е приятелска атмосфера и сътрудничество с останалия свят. Но и не бихме позволили вмешателство в националната ни сигурност и интереси“, твърд е Владимир Путин.

Руският президент е убеден, че атаките на западните пропагандисти играят ролята на димна завеса, която да скрие реалните опасности, застрашаващи европейския свят. Като основната от тях е именно опасността от ядрена война.

Източник/ци: Владимир Путин: САЩ водят Европа към война на нейна територия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!