Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Нареденият мач. честито и на измамниците, и на избралите ги!

Нареденият мач продуктово позициониране отдавна лъщеше, стига да имаш очи да видиш и уши да слушаш.

Въпреки голеееемите „успехи“ и патосните рецитации на „прекрасните“ служебни правителства на Радев, по които с овчи възторг се прехласват всички, които отказват да виждат и да чуват, а и да мислят, резултатът е непобутване на ГЕРБ от първото място, както и качване на проценти. За целта, вместо бъдат налагани хора с истински характер и качества, отново се заложи на лигаво като желе „ново“ старо служебно правителство, което още повече ще вдигне процента на ГЕРБ.

За сметка на това, продуктовото позициониране на американците, които управляват като дървена кукла на конци Радев, „спасяват“ уж положението с брутално измамническия проект ПП на остапбендеровците, ярко свързани с Радев.

Нареденият мач си върви „брилянтно“ за янките – на Радев априори му е обещан втори мандат и ще го има, другите играчи са стиснати за топките и ще извадят кандидати от кумова срама, но незастрашаващи Радев, както и проучванията показват, ГЕРБ заедно с остапбендеровците и десносектантите „в името на държавата“ и в „името на синергията с дневния ред на САЩ“ ще се вземат, а другите уж ще го играят опозиция. Въпреки че ще им набутат капиите по разни важни властови местенца. Боко отдавна в същия тоя нареден мач е пожален и нищо няма да му се случи от това, което очакваше ехалето.

Всички са в Схемата, нищо, че се ненавиждат един друг. Дори и Корнела, която не може да гледа Радев, заради предателството му, се лигави лицемерно и уж го подкрепя.

Херо Мустафа купи мача, нареди го, всичко е отсега ясно. Остава само на балъците, които отиват да гласуват, да подпечатат Сделката с бюлетините си.

Най-смешното е, че големия процент от тях с овчия си възторг си мислят, че идва промяна чрез ухилените измамници на Радев. Идват още по-големи алчни типове и от тиквите. Тоя път по холивудски ви успиват. И е отчетено, че ехалето е просто тук и достатъчно наивно, че да залага винаги на предварително купен мач.

Честито и на измамниците, и на избралите ги!

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | НАРЕДЕНИЯТ МАЧ. ЧЕСТИТО И НА ИЗМАМНИЦИТЕ, И НА ИЗБРАЛИТЕ ГИ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!