Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Копринков, следващия път не звъни на авера си Кирил Добрев, а направо на мен, за да ми кажеш любимата си фраза: „Най-обичам от девет цицки да цицам!“

На 27.09.2021 АФЕРА публикува:

ДОБРЕВ, ЦОНЕВ И КОПРИНКОВ С ИМЕТО НА РАДЕВ НАПРЕД – ЕДИНИЯТ ГРАБИ ДЕКАРИ ОТ ВОЕННА АКАДЕМИЯ, ДРУГИЯТ ИЗТИСКВА ВИК С МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ

https://afera.bg/%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%b2-%d1%86%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b2-%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d1%81-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4/

И… настана суматоха, мамата си трака.

Понеже всичките са „смели сърца“ и по радевия производен Асен Василев залагат на „топките“, ама само на теория, на практика излезе, че нямат нищо общо с „топките“, а са си обикновени, висящи „мъде“. И никой от тия не посмя да ми се обади директно, а хукнаха да търсят мои близки и приятели, че да …: „нещо…“, „ама що така“, „е, нещо не може ли…“.

Тези типове отдавна съм ги сложила в графата – плашипутарници, но си заслужава да бъдат отбелязани за пореден път, защото като гледате всички телевизии и четете „правилните“ медии, ще виждате единствено лицемерното им фалшиво лице. Нямащо нищо общо с истината както за тях, така и за поведението им.

Та, другарят Николай Копринков, секретар по вътрешната политика на президента Румен Радев, звъннал на дружката си другаря Кирил Добрев да се почешат по главите – тая Веселина Томова откъде ги знае тия позорни занятия, с които се занимават, докато иначе плещят за пред ехалето, че са за „връщане на държавността“, „нов морал“ и че са бир парче „почтени“.

Оттам нататък, както другарят радев Кирил Добрев, така и другарят радев Николай Копринков, започнаха телефонен обход, чрез мои близки, а ла „казвам ти дъще, сещай се, снахо“.

„Ама що така…“, „откъде ги знае тия работи…“, „ама аз с Копринката съм много близък, ама…“, „ама не може ли нещо…“…

Ами не може, селскоТрудови, пишман масончета!

Не може!

Щото, докато двайсет години аз се бих сама на фронта с Бойко Борисов и кохортата му, вие си драпахте мъдете!

Защото, докато двайсет години не смеехте да мъцнете срещу Бойко Борисов и кохортата му, аз не спирах всеки ден и си плащах жестоката цена!

Защото едва преди година се измъдрихте „борци“ срещу „Хунтата“, а през всичките двайсет години, докато аз бях сама на барикадите, вие дялкахте кинти със същия Бойко Борисов и кохортата му, налягахте си парцалите и правихте кариера. Добре, че Мустафа-та пришпори зелените ви чорапи и от плашипутарници се събудихте внезапно „революционери“.

Ами не може, селскоТрудови, мишоци!

Защото даже и не сте мъже. Един истински мъж, като иска нещо да ми каже, да говори с мен, да ми опонира и дори да се скара, ми звъни директно, а не се крие зад гърбовете на други!

Защото за да сте толкова гънещо жалки, това, което пиша, е истина, нали? Защото дори и не подозирате източниците ми, които седят и до лявото ви, и до дясното ви коляно.

Не може и защото, ако вие сте „цвета на нацията“, то аз с гордост избирам да съм от „бурените на нацията“.

Защото нямам нищо общо с лигавите, подмокрящи се дръжки на микрофони, които лизаха задника години наред на Борисов, а сега със същия устрем и със същата скорост облизват вашите, начело със задника на ментора ви Радев.

Защото журналистиката винаги е била и винаги ще бъде опозиция на ВСЯКА ВЛАСТ, не повече на едната, пък по-малко на другата, или защото вие сте толковаааа прекрасни и почтени, че трябва, щото вие така сте се видели в огледалото, аз да ви припявам.

Не може, селскоТрудови масончета, защото тези много години не водих война с Борисов и кохортата му, за да получа на манежа нови измамници, нови крадци, нови алчни типове, които започнаха и да го надминават!

Следващият път, Копринка, както ти вика авера ти Кирил Добрев, на мен ми се обади, лично на мен!

За да чуя лично от теб любимата ти фраза, която употребяваш под път и над път: „Най обичам от девет цицки да цицам!“.

Вързаха ти картите. Сега цицаш от повече от девет цицки. Да си те носи на рамо „новоморалният“ президент Румен Радев!

Може и да сте шампиони по лапане на кинти, но много хляб има да изядете, че да ме стигнете.

Стойте си при деветте цицки от които най-обичате да цицате и с Веселина Томова не се ебавайте.

Защото всеки, който се ебава, си го получава.

Рано или късно. Справка – чекмеджето на Борисов.

Тепърва ще излизат вашите.

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | КОПРИНКОВ, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НЕ ЗВЪНИ НА АВЕРА СИ КИРИЛ ДОБРЕВ, А НАПРАВО НА МЕН, ЗА ДА МИ КАЖЕШ ЛЮБИМАТА СИ ФРАЗА: „НАЙ-ОБИЧАМ ОТ ДЕВЕТ ЦИЦКИ ДА ЦИЦАМ!“

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!