Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Без охрана! Иван Гешев дивее на концерт

Без охрана! Иван Гешев дивее на концерт

Главният прокурор се отдаде на хеви метъла с група „Епизод”

Без никаква охрана главният прокурор Иван Гешев е бил на концерта на рок групата “Епизод” в неделя вечерта. Събитието било в частен театър до парка “Заимов” в центъра на София. Противоепидемичните мерки са се спазвали строго.

Гешев е бил с маска, но и с шапка с козирка. Въпреки това обаче той е разпознат от неколцина фенове, които са били на балкона. Направило им впечатление, че главният прокурор е без охрана. На излизане не забелязали бодигардове и пред залата.

Справка на “24 часа” показа, че главният прокурор явно е голям фен на “Епизод”. В профила си в туитър няколко пъти е споделял техни песни на национални празници. Пример е 6 септември, Денят на съединението. Тогава Гешев е написал “Честит празник, българи! Съединението прави силата!”, а към туита е прикачил и песента “Българският Бог” на родните рокаджии.

За Деня на храбростта през май Гешев е поздравил българите и е прибавил две песни на “Епизод” - “Аспарух” и “Старият воин”. Групата има песен и за Левски, която Гешев е публикувал заедно с текст за рождения ден на Апостола на свободата на 18 юли.

4 дни преди концерта на “Епизод” в неделя обвинител номер 1 туитна “Аз съм българче” на Иван Вазов” в изпълнение на групата за Деня на независимостта. Това са само част от постовете на Иван Гешев в социалната мрежа с прикачени песни на “Епизод”. От публичните изяви на бандата, която изпълнява патриотични песни, не става ясно, че главният прокурор е техен фен.

Бандата е сред пионерите на хевиметъла в България. Основана е през 1983 г. в София. През годините претърпява редица промени в състава, но не спира да е активна.

Източник/ци: Без охрана! Иван Гешев дивее на концерт - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!