Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Калоян Методиев: Шансовете за втори мандат на Радев намаляват, лавира унизително между две посолства

Калоян Методиев, снимка: БГНЕС
Калоян Методиев, снимка: БГНЕС

"Шансовете на Румен Радев за втори мандат намаляват с всеки изминал ден. Той направи ДПС, Възраждане, ДБ и ИТН на шарани. Неслучайно партията на Слави Трифонов сега му разкрива разговорите с Кристалина Георгиева. Радев лавира между две посолства по изключително унизителен за държавата начин, за да постигне своите лични политически цели". Това заяви пред БНР политологът и бивш шеф на президентския кабинет Калоян Методиев. Той посъветва партиите да на не бързат да издигат кандидати за президент, за да не последват съдбата на проф. Асен Балтов, който беше атакуван, след като името му се завъртя в медиите за евентуален участник в битката за "Дондуков" 2.

"БСП да си решава какво ще прави, ако някой друг кандидат спечели повече номинации за кандидат-президент при вътрешните избори. Проектът а Кирил Петков и Асен Василев е президентски. Дори Петков е казал на Румен Радев за намеренията си и държавният глава е казал, че ги подкрепя. Говорим за политически инженеринг с цел да се разбие партийната система", каза още Методиев. Той определи "Продължаваме промяната" като "дъвка за глупаци". Според него не е почтено да се събират предатели от различни партии и след това да се обявяват за почтени политици. 

Източник/ци: Калоян Методиев: Шансовете за втори мандат на Радев намаляват, лавира унизително между две посолства - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!