Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бомбите на ГЕРБ: Бизнеси фалират, иде тежка зима заради скъпия ток, а Бойко Борисов злорадства (ВИДЕО)

Бизнесът е в шок, малки и средни фирми са пред фалит, домакинствата с ужас очакват зимата – това са последствията от рекордно скъпия ток, наследство от пагубното управление на ГЕРБ, предаде репортер на Narod.bg. 

На този фон правителството още умува как да смекчи удара, а бившите управляващи ги е хванала амнезия за тяхното управление и злорадо потриват ръце.

Мините в полето на енергетиката са заложени не през последните месеци, а през последното десетилетие.

Още от времето на окървавените протести срещу скъпия ток, които принудиха Бойко Борисов да хвърли оставка. След като дойде отново на власт, Борисов отново замете проблема и енергийният сектор остана нереформиран, удобен за употреба, пише „Сега”.

През годините ГЕРБ бетонира хората си по върховете на енергетиката, така че и служебният кабинет не можа да изчегърта от поста му шефа на Българския енергиен холдинг.

ГЕРБ-ДПС владеят енергетиката, правителството не прави нищо да ги смени, а влизаме в кризисен капан

Енергийният министър Андрей Живков не впечатлява с решителни действия, за да промени наследената каша, но необяснимо защо остана и в състава на втория служебен кабинет.

Единственото, което с охота и бързина предприемат управляващите и преди, и сега, са показните акции на ДАНС и МВР.

Източник/ци: Бомбите на ГЕРБ: Бизнеси фалират, иде тежка зима заради скъпия ток, а Бойко Борисов злорадства (ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!