Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БгСнайпер: US посолството реди "Коалиция на Топките"?! "Шугър Фейс" привлича дами, "Големите Топки" джендър вот и мацки.

alt

"Промяната продължава" е проект, политически инженеринг, опаковка, продуктово позициониране, маркетинг, пропрезидентска партия... и получава 9-11% преди кампанията.
 
Продуктовото позициониране стартира с "Шугър Фейс" Кирил Петков, за да привлече на макс дамски електорат. (ББ понеже е пекан играч веднага организира сбирка на Жени ГЕРБ.)
 
Асен Василев съблазнява джендър вот с "големите топки" на културиста Румен Спецов и явно не се притеснява от пинизите във форумите за "влажния поглед". 
 
Дамският електорат е по-масов от джендър вота, но и той не е за подценяване - 30-40 000 гласа бонус няма да са им в повече на Кирил Петков и Асен Василев.
 
Пласментът на Асен Василев с "големите топки" опакован уж като метафора всъщност е призив към джендър общността да подкрепи "Промяната продължава".
 
Асен Василев прави открити намеци към джендър фракцията в БСП, а това на Корнелия Нинова може да й дойде в повече.
 
Петков и Василев играят много провокативно по тази писта - мачото Кирил Добрев не свали Нинова, но джендърите в БСП начело с патрона си може й да успеят.
 
Не това обаче е основната цел на акцията с "големите топки" - Асен Василев вкарва Румен Спецов в кампанията като "Мачо Идол" с плочки не само за джендърите, но и за мацките срещу "Шиши от Банкя".
 
Така "Шугър Фейс" трябва да привлича романтични дами, а "Мачо Идол" да съблазнява мацки, които си падат по мускулести.
 
Кирил Петков и Асен Василев комбинират продуктово позициониране с "Шугър Фейс" и "Мачо Идол" и политически инженеринг с "леви цели с десни инструменти".
 
Играчите, които подценят този микс, може да бъдат изненадани от резултатите. Бойко Борисов явно не е сред тях и не поръчва атаки в медиите, а събира Жени ГЕРБ.
 
Няма как ББ да подцени играта на Петков&Василев и US-джендър технолозите зад тях - с "големите топки" Асен Василев влиза в "чалга" жанра и в таргета на ИТН, а така може да доближат вота на ГЕРБ.
 
Така тандемът вдига Топките и за Слави Трифонов, едва ли ще пропусне да вкара медийни контрапиета. Петков&Василев обаче играят безцеремонно - "Колкото повече ни атакуват, значи сме на прав път". 
 
Топките може да участват и да не влизат, но тандемът участва, за да влезе в парламента като втора сила. Ако не беше хищната политическа хиена Бойко Борисов, можеше и да победят, каквато заявка дават. 
 
Срещу него обаче наистина ще им трябват Топки и в кампанията и в парламента - и той е "партия" като тях с политтехнолози в американското посолство.
 
Играта с Топките на политическите инженери в амбасадата конфронтира ГЕРБ и ПП в кампанията, но след нея може да нареди "Коалиция на Топките".
 
bgsniper.com

Източник/ци: "Шугър Фейс" привлича дами, "Големите Топки" джендър вот и мацки. US посолството реди "Коалиция на Топките"?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!