Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашков: Колкото повече слушам Борисов, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ!

Бойко Рашков е втрещен от глупостите, които е в състояние да изрече един бивш премиер!

Втрещен, но и притеснен от глупостите, които може да излязат от устата на един бивш премиер, е вътрешният министър Бойко Рашков. Разбира се, става дума за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес отново произнесе култово слово пред жените от партията си.

Бойко Рашков

Бойко Рашков изумен от бръщолевенията на Борисов, праща го за помощ

В него Борисов заяви, че няма да разкрие до последно името на кандидата за президент на ГЕРБ, защото… Румен Радев щял да се обади на Рашков и да го прати да арестува лицето.

„Видяхте какво стана с Асен Балтов. Завъртя се името му по медиите и хоп, веднага го уволниха от Пирогов. Как да кажем сега кой сме избрали да издигнем?! Че да дойдат и да го окошарят ли?!“, изцепи се в типично своя си стил Баце.

Разбираемо, след подобно абсурдно изказване, вътрешният министър Бойко Рашков нямаше как да остане безразличен. Вместо да се ядоса обаче, той приема обидите и клеветите на Борисов за „производствен шум“.

„Колкото повече слушам този човек, лъжите и измислиците му, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ. Професионална. И това не е страшното. Срашното е, че подобна личност е била на трона на властта в България толкова много години.

Всички виждаме последиците от това и всеки ги изпитва на собствен гръб. Не знам с какви очи можеш отново да драпаш на избори и да се бориш да управляваш… Всъщност знам – това е нелечимо“, убеден е Бойко Рашков.

Източник/ци: Рашков: Колкото повече слушам Борисов, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!