Любо Кольовски: Най-отвратителните ГЕРБопитеци са ГЕРБопитеците, присламчили се към тая шайка, ама дошли от други шайки

Най-отвратителните ГЕРБопитеци са ГЕРБопитеците, присламчили се към тая шайка, ама дошли от други шайки. Присламчват се уж като гражданска квота, постепенно израстват в йерархията на шайката, стигат до високи постове в обкръжението на Главатаря и започват да го бранят с яростта на настъпена змия.

Някои от тях дори са имали „куража“ преди да престъпят в територията си на презрян слугинаж, да бъдат негови опоненти и злостни критици. Тома Биков и Тончо Шайката са най-яркия пример в това презряно и презрително занимание. Но в печалния списък и има и нови имена – някой си Радомир Ч., например. Непредубеденият зрител и слушател, като го гледа и слуша, би си помислил, че Радомир Ч. е създал ГЕРБ (и в сексуалния смисъл на създаването), защото републиканецът Цветанов вече е забравен и забранен дори да се споменава невъзвръщенец не само в ГЕРБ, но и в политическото пространство.

В известен смисъл екземплярите, за които говоря, са по-отвратителни дори и от Главатаря си, който все пак се придържа в синура на собствената всеизвестна и всепризната натурална простащина. Чудя се на тия екземпляри, които се кланят на Главатаря, а нямат памет, за да си спомнят как свършва пътя на подобните им, сложили доброволно гавите си в торбата и отпътували с еднопосочен билет към политическото си минало.

Странно е, че някои от тези типове са образовани и би трябвало да са достатъчно умни и интелигентни, за да видят в добра експонация собствената си политическа и житейска безбъдещност.

Любо Кольовски, Facebook

Източник/ци: Най-отвратителните ГЕРБопитеци са ГЕРБопитеците, присламчили се към тая шайка, ама дошли от други шайки – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!