Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Ще бъда избран за президент, Румен Радев и ГЕРБ не са алтернатива, водят една и съща политика

Костадин Костадинов

Имам надежда да бъда избран за президент на страната. Това обяви по Нова ТВ Костадин Костадинов, лидер на Възраждане, който вчера обяви, че влиза в надпреварата за държавен глава. Според него между Румен Радев и кандидат на ГЕРБ не може да се избира, защото няма разлика между политиките на Борисов и това, което сега прави служебното правителство на президента. 

Ние подкрепяхме работата на президента Радев, но вижте какви хора той назначи. Искахме среща с него,  но той не ни прие. Той е за влизане в еврозонота, за зависимост от чужд военен съюз, за ваксинация, а ние сме против това.  В един бъдещ парламент ние ще поканим всички партии и ще им изложим нашите приоритети. Ако приемат нашите политики, ще ги подкрепим. „Възраждане“ е алтернатива на сегашното статукво в политиката. Тази политическа система убива българската нация и работи за чужди интереси, обяви високопарно проруският политик.

Той обясни и защо „Възраждане“ организират протести срещу принудителното ваксиниране. 

Има страшно много фирми и институции, които ги тормозят и принуждават да се ваксинират. Този процес трябва да е доброволен. Искаме нормален живот без маски, без ваксини и принудителни мерки, настоява путинистът, но без да казва, по какъв начин това може да бъде постигнато.

Източник/ци: Костадин Костадинов: Ще бъда избран за президент, Румен Радев и ГЕРБ не са алтернатива, водят една и съща политика - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!