Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Маската падна! Бойко Методиевич от СИК е човек на Кремъл


Какви ли любовни обяснения шепне Буци, че Путин е толкова доволен?

Момчето за всичко в СИК Бойко Методиевич е човек на Кремъл, има ли изненадани, пита Narod.bg? Журналистът Иво Инджев потвърди с коментар на последните събития около тартора на глутницата ГЕРБ и одата за Баце, написана от бясната путинофилка Нина Дюлгерова.

Ето пълния текст без редакторска намеса:

Бутафорната русофобия, демонстрирана през последната година от управлението на гаранта на руското статукво у нас Бойко Методиевич от десетилетие насам, беше опровергана поради елементарна глупост, проявена ( не за пръв път) от една от емблемите на путинофилията в България.

Нина Дюлгерова, наречена Юлия Дюлгерова в заглавието на публикацията в “агенцията” с особени пристрастия към възвеличаването на Бойко Методиевич, за пореден път го “разкри”, че той си е човек на Кремъл. От позицията на възторжен негов почитател тя нападна един от критиците му Кирил Петков, че разчиствал лични сметки с бъдещия… Стефан Стамболов.

Да те възхвалява истерична путинофилка е повече от достатъчно, за да стане ясно що за мимикриращ “русофоб” си! Фактът, че тя не си дава сметка за ефекта от своите откровения, не е оневиняващо обстоятелство за простодушната й изява. Просто толкова си може…

Гавра е русофилстващите да злоупотребяват с името на Стефан Стамболов като положителен за тях герой. Обсебват и тази голяма историческа фигура за своите колаборационистски цели. Сравнимо е с наглостта на същите хора, които обявяват Ботев за “първия български комунист”.

Колкото Стамболов би търпял да го сравняват с Методиевич, толкова и Ботев би простил на долнопробните спекуланти, които узурпират неговото свободолюбие и го приравняват към тяхната мракобесна практика на потисници на всякаква свобода.

Джуджето Бойко няма как да бъде съизмервано с великан, като големия възрожденец, революционер, патриот, държавник и спасител на България от натиска за подчиняване на българите на руските имперски интереси. Името на Стамболов е нарицателно за успешната съпротива срещу опитите на Русия да замени Османската империя като нов господар на българите. 

Стамболов е имал кривици в характера и поведението си, проявени, когато е бил на върха на славата си. Не е нужно да бъде идеализиран, но да бъде абсолютизиран точно от следовниците на онези, срещу които се е борил ( и заради което е загинал в крайна сметка), е подигравка с паметта на благодарните за неговите заслуги българи.

Коментар на Иво Инджев, заглавието е на Narod.bg

Стела Банкова: Цялото правителство, барабар с президентство, са акредитирани към Козяк

Източник/ци: Маската падна! Бойко Методиевич от СИК е човек на Кремъл - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!