Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod: ГЕРБ се цепи след нова врътка – соросоидът Томислав смени Балтов за президент

Прогнозата на Narod.bg, че шайката ГЕРБ се цепи заради война за лидерския пост в партията и липсата на читав кандидат за президентските избори, се сбъдна.

След като осветлихме плановете на Баце да пусне в неравна битка с Румен Радев проваления доктор Асен Балтов, по спешност гербопитеците са решили да лансират пробно нова фигура – на соросоида Томислав Дончев, един от най-силните конкуренти на Мутрата за партиен босс.

Вице на бившия габровски кмет отново е снахата от пазарджишкото с. Бошуля Екатерина Захариева, упорито спрягана като една от многото Мата Хари, минали през спалнята на банкянския плейбой.

Новината, сервирана от наши източници в редиците на ГЕРБ, даде началото на нови скандали – „за” и „против” разбунтувалият се срещу Бойко Борисов габровец да бъде изпратен в битката срещу Румен Радев.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев е недолюбван от ортодоксалните гербопитеци заради залитанията си към кръга „Капитал” и заради своя соросоиден профил. Социолозите дори признаха, че поне 20% от феновете на Мутрата ще гласуват за враг №1 – Румен Радев, поради липсата на нормален кандидат от самата ГЕРБ.

Не е тайна, че именно Томислав е основател на клона на фондацията на Джордж Сорос „Отворено общество” в родното Габрово.

Гербаджиите са бесни на поредното куцо решение и по друга причина – в пика на протестите миналото лято, когато президентът излезе пред народа с вдигнат юмрук срещу мафията, който жест още кара Бойко да пълни памперса, Томислав Дончев пръв призова Бойко да хвърли кърпата.

Баце, обаче, не се вслуша и след 3 месеца партизанско криене успя да устиска властта.

Коментарите под новината са показателни за отношението на гербаджиите към предварително обречената кандидатура на Томислав Дончев и Екатерина Захариева – „Боже, пази, загубихме изборите”, „Бойко, ако има топки, щеше да се яви с Мата Хари”, „Двойка смешници”, „Няма значение кой ще е кандидат за президент, Радев пак ще спечели” са само част от мненията на депресираните гербопитеци.

Източник/ци: Прогноза на Narod.bg се сбъдна: ГЕРБ се цепи след нова врътка – соросоидът Томислав смени Балтов за президент - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!