Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любо Кольовски: Всички обичат Бойко, но нито един гербопитек не ще да му е президент!

Не затихват панаирджийските комедии около необявената все още кандидатура на ГЕРБ – СДС.

Пиеската днес се пренесе на пловдивска сцена. „ГЕРБ ще обявят най-рано след 25 септември името на кандидата за президент, който ще се изправи лице в лице в битка срещу Румен Радев.“, съобщава MARICA.BG.

Това не може да се случи по-рано, тъй като в момента се приемат номинации в местните партийни структури. След приключването им, те ще бъдат изпратени на Изпълнителната комисия, която ще вземе и тежкото крайно решение. Партийният лидер Бойко Борисов обаче вече се похвали, че изборът е направен. Това означава, че процедурата ще бъде формалност.“

Не знам дали ще се намери някой наивник, (да не кажа по-обидна дума), който да се върже на вестта, че номинацията на ГЕРБ – СДС ще се продуцира посредством някаква уж демократична процедура в партийните структури на ОПГ.

Кадровикът Бойко няма навика да се допитва до подчинените си и всичките му решения, разпоредби и заповеди са еднолични и не подлежат на обжалване. Колебанията му да посочи имена за кандидати за президент и вицепрезидент, както и протакането на едноличния му избор означават само, че кандидати все още няма. И това силно нервира и ядосва Главатаря.

Очевидно е още, че след отказа на бракоразводния адвокат Петър Стоянов да се кандидатира за президент, кризата в ОПГ се задълбочава Говори се, че и проф. Д. Вълчев, декан на Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, също е отказал бъклицата и не щял да го калесат за президент.

Кадрите решават всичко, когато има кадри. Като няма кадри, блеем и лапаме мухите.

Любо Кольовски, Facebook

May be an image of 3 people and people smiling

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!