Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов блъфира Радев с Николов. Кандидат-президентът на ГЕРБ-СДС с национален и про-US профил - проф. Асен Балтов?!

altБойко Борисов блъфира Румен Радев с кмета на Бургас Димитър Николов, когото покани знаково на ГЕРБ срещата в Пловдив. 
 
Преди това Борисов бе на посещение в Бургас - спекулациите в медиите са предпазливи, давал ли лидерът на ГЕРБ знак.
 
Сензация ще е, ако Димитър Николов е кандидатът на ГЕРБ-СДС за президент - това означава сигурна победа на Румен Радев.
 
ГЕРБ отбеляза рязък спад на парламентарните избори в Бургас в сравнение с рекордните резултати на предишни вотове.
 
Борисов извади Николов от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, кметът на Бургас вече не е и заместник-председател на партията.
 
В тази ситуация кандидатурата му за национална битка и то срещу рейтинговия лидер може да постигне резултат като на Цецка Цачева.
 
Димитър Николов е сочен като регионално проруско прокси, а Делян Пеевски имаше много силни позиции в Бургас.
 
Кандидатът на ГЕРБ-СДС за президент ще е с национален и про-US профил. Сочената като кандидат-вицепрезидент Екатерила Захариева е с ясен EU-профил.
 
Бившият директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов разполага с отлични връзки с Фондация "Америка за България" и е смятан за проамерикански настроен.
 
Проф. Балтов бе знаково уволнен от "Пирогов" в деня, когато в медиите бе посочен като вероятно номинация на ГЕРБ-СДС за кандидат-президент.
 
Бойко Борисов умело разиграва медийните етюди с ролята на "жертва" и проф. Асен Балтов е смятан за фаворит за номинацията. 
 
Сценарият - непартийната фигура проф. Асен Балтов като кандидат на ГЕРБ-СДС срещу непартийната фигура фигура на Румен Радев.
 
bgsnniper.com

remipsum

Източник/ци: Борисов блъфира Радев с Николов. Кандидат-президентът на ГЕРБ-СДС с национален и про-US профил - проф. Асен Балтов?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!