Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Изританият Балтов и Катето от с. Бошуля са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Narod.bg твърди, че отново са познали и не са подвели своите читатели – изританият от „Пирогов” за корупция Асен Балтов и снахата от пазарджишкото с. Бошуля Екатерина Захариева ще са кандидат-президентската двойка на мафиотската структура ГЕРБ.

Новината разкри наш източник отвътре в хунтата. Първоначално сред гербопитеците се говорело, че заместник на компрометирания Балтов щял да бъде друг изтъркан образ – началникът на закрития НОЩ проф. Венцислав Мутафчийски.

Оказа се, че хирургът овреме се усетил, че провалът на изборите ще е край и на професионалната му кариера и отказал да се излага пред цяла България.

За капак управляваната от него Военномедицинска академия стана скандално известна, след като беше осъдена на 100 000 лв. поради немарливо отношение към 34-годишен пациент, който в крайна сметка умира.

Така Баце решил да заложи на една от своите Мата Хари, която за благодарност направи вицепремиер в последното си правителство – Екатерина Захариева.

Източник/ци: Narod.bg позна: Изританият Балтов и Катето от с. Бошуля са кандидат-президентската двойка на ГЕРБ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!