Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Петков и Василев завиват наляво с десен мигач. Пак ще трябва да чистим като след Орешарски

Бойко не спира: Аз махнах Елен Герджиков, Петков и Василев завиват наляво с десен мигач

Още куп интересни теми засегна на срещата си със симпатизанти на ГЕРБ в хотела на ИванТотев в Пловдив експремиерът Бойко Борисов. Той се похвали, че лично е накарал шшефът на СОС Елен Герджиков да поодаде оставка, тъй като не се справял със задачите си и не защитил партията при скандалите с градския транспорт.

"Ние ще се съобразим с вота на хората. Ще бъде изключително активни за това да се направи правителство - с нас, без нас... трябва да има правителство. Но не може да те класират шести и да кажеш, че хората искали това", каза лидерът на ГЕРБ по повод бъдещите избори.

За политическите мераци на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков той заяви:

"Изпитвам светли чувства към тази партия и тези хора. Считам, че това е мъжко. Както направи Слави Трифонов - направи партия и отиде на избори. Ето сега и те излизат на избори - това е почтена постъпка - да излязат да се заявят.

Но да не стане като вица за Тито и бившата Югославия. Вицът е, че когато Тито като кара колата си дава десен мигач, но завива на лято - така е леви и десни политики като ги объркаш.

Дано не стигнем до съдбата на Югославия... Да се надяваме, че няма да стигнем до там и пак Пловдив да е съединението.

Направиха ни много компромати - партията и аз трудно го преживяхме, но...", призна Борисов.

Той коментира, че към Пловдив пътувал с "Шкодилака" си: "Така го наричам, че една пловдивска репортерка ми направи забележка, че "Шкодичка" било много дребно".

"Трябваше ни една година, за да оправим вересиите на Орешарски - май така ще трябва да стане и сега. Ако задържим така пенсиите, то трябва да вдигнем данъците. Гадно е да говориш така преди изборите, но ако си почтен трябва да го направиш", категоричен бе Борисов.

Източник/ци: Бойко не спира: Аз махнах Елен Герджиков, Петков и Василев завиват наляво с десен мигач - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!