Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Под патронажа на посолството на САЩ и кръга "Сорос": Румен Радев президент, Кирил Петков премиер, Асен Василев финансов министър

Президентът Румен Радев казал на Кирил Петков и Асен Василев "Правете, действайте!". "Това не е президентска партия", заявява обаче Кирил Петков.
 
Какво е проектът на Кирил Петков и Асен Василев, стартирал докато са министри в служебния кабинет, ако не е пропрезидентска партия?!
 
В началото на прехода схемата беше "Президентът ваш, премиерът наш". Сега триото Радев, Петков и Василев иска цялата власт - "И президентът наш, и премиерът наш".
 
Конструкцията е - Румен Радев президент, Кирил Петков премиер, Асен Василев финансов министър под патронажа на посолството на САЩ и кръга "Сорос". 
 
Румен Радев и президентският проект "Продължаваме промяната" се опитват да превземат цялата власт с обща кампания с административен, медиен и финансов ресурс.
 
Целта е да се вдигне "царска вълна" и президентът да спечели втори мандат на първия тур, а "Продължаваме промяната" да е втора или трета политическа сила.
 
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков не беше на представянето на проекта на бившите си колеги Кирил Петков и Асен Василев, но ще ги подкрепи на макс в кампанията. 
 
Всъщност целият служебен кабинет ще работи за кампанията на президента и проекта на Петков и Василев, който ще получи бонус административен вот. 
 
В пика на предизборната кампания ще обявят, че "Продължаваме промяната" води битка с ГЕРБ за първата позиция. 
 
bgsniper.com

Източник/ци: "Радев&Петков&Василев" превзема властта?! В пика на кампанията ще обявят, че проектът им води битка с ГЕРБ за победа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!