Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков е фаворитът на посолството на САЩ и "Сорос" за министър-председател с 300 и макс газ. Даниел Митов е усмихнат пешеходец

Лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков направи представяне в стил "Харвард" с много "кийп смайлинг" за продуктовото позициониране на проекта.
 
Сценарият е "анти-Борисов" - много американско, като в в "Харвард" след победа в дебат за "постигането на леви цели с десни инструменти".
 
Сега си представете дебат на Кирил Петков с Бойко Борисов и неговото прословуто "Аз съм прост и ми е лесно" и "Таковал съм ги с 200".
 
Кой ще победи? Сигурни ли сте, че софистицираният Петков ще спечели срещу Борисов с неговите банкенски лафове?
 
Сигурно е обаче - премиерската амбиция на Кирил Петков е с 300 и макс газ. И не се съревновава с Бойко Борисов и неговото "таковал съм ги с 200".
 
Кирил Петков е в конкуренция с Даниел Митов, който в сравнение с неговата 300 с макс газ премиерска амбиция е усмихнат пешеходец. 
 
Сега си представете дебат между Петков и Митов - "кийп смайлинг" от "Харвард" ще атакува колегата си от кръга "Сорос".
 
Дебати няма да има. Американците играят с два жокера - Кирил Петков и Даниел Митов. ГЕРБ ще спечели изборите, но "Сорос" ще посочи Петков за премиер.
 
(Освен ако Сарая и ДПС не изненадат американците с едни 400 000 гласа и не направят анти-"янки" коалиция в първия мандат с ГЕРБ.)
 
Кирил Петков е фаворитът на посолството на САЩ и "Сорос" за министър-председател. Той не само промотира проекта, но даде премиерска заявка и представи състав на правителство. 
 
bgsniper.com

Източник/ци: Премиерската амбиция на Кирил Петков е с 300 и макс газ. Даниел Митов е усмихнат пешеходец

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!