Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лили Иванова слиза от сцената?

Лили Иванова слиза от сцената?

Звездата не се чувства добре

Лили Иванова планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави.

82-годишната легенда е наясно, че вече няма толкова енергия, за да изнася концерти с продължителност от по 2-3 часа на живо. Тя не се чувствала в добра кондиция, което си пролича при последните ѝ изяви.

Решението на мегазвездата на естрадата идва след пагубни критики на концерта ѝ в Античния театър в Пловдив, състоял се във вторник вечерта през около 3000 души публика. Въпреки наложените противоепидемични мерки, които разрешават културните мероприятия да се провеждат с максимален капацитет на залата до 50%, Античния театър бе претъпкан. Оказа се, че на събитието са допуснати много повече хора от позволения капацитет. Това разгневи цялата гилдия – певци и актьори, на които им се налага да спазват наложените мерки, от което търпят значителни финансови пропуски. За Лили обаче явно правилата не важат.

Певицата бе обвинена и че е пяла фалшиво от някои от присъстващите, сред които и журналиста Георги Тошев, който години наред бе в най-близкото ѝ обкръжение.

Озвучаването също не било на ниво. Според източник на „Уикенд” от обкръжението на звездата, тя изобщо не се чувствала добре в навечерието на концерта и дори мислела да го отложи. В последния момент обаче се стегнала и излязла на сцената. Това е и причината някои от песните да бъдат изпълнени фалшиво, а шоуто внезапно да бъде прекратено около половин час по-рано.

„Лили наистина се раздаде за публиката, но в един момент просто силите я напуснаха”, разказват хора, присъствали на спектакъла.
Според запознати, е напълно възможно Лили да се е заразила с коронавирус покрай подготовката на концерта и това да е сринало организма ѝ. Смята се, че легендата е сред първите ваксинирани у нас – още в началото на годината, за което ѝ съдейства бившия министър на здравеопазването д-р Констадин Ангелов, неин близък приятел. От тогава обаче са минали повече от 9 месеца и най-вероятно силата на ваксината е отслабнала.

„Лили не се чувстваше добре и по време на репетицията – трудно си поемаше дъх, едва взимаше височини, което не е характерно за нея. Тя обаче не си направи тест и отсече, че ѝ няма нищо”, свидетелстват музиканти от екипа ѝ, които допускат, че звездата или е болна от коронавирус, или скоро е изкарала инфекцията. Възможно е, разбира се, да е настинала, или пък имунитета ѝ да е отслабнал.

Пръв възмущението си от начина на пеене на Лили Иванова изрази известният журналист Георги Тошев, който е бил сред зрителите. „Всичко има начало и край! Да знаеш кога... и как”, написа той във фейсбук. Постът му възпламени вълна от коментари „за” и „против” Лили Иванова, като в края на деня Тошев редактира думите си и махна думата „край”.

„Озвучаването няма нищо общо с пеенето. Певец от нейната класа не може да допусне това, на което бяхме свидетели тази вечер!”, отсече Георги Тошев, с което намекна, че 82-годишната прима е пяла фалшиво. И добави: „В Пловдив нещата не бяха на нивото на перфекционист като Лили Иванова... И годините не са извинение за артист, който е решил да бъде на сцената! Те са отговорност пред публиката, за да те помни във форма. Като зрител не прощавам на никой - дори на Лили Иванова! Надявам се просто да е имала лош ден!"

Източник/ци: Лили Иванова слиза от сцената? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!