Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Партията на богатите милиардери е ГЕРБ. Там са парите от последните 12 години. В България се осъществява огромно пране на пари от европейски структури, на най-високо ниво

Николай Марков, експерт по национална сигурност с анализ на политическите събития у нас

Николай Марков /интервю за телевизия Евроком/:

"Престъпната система създава правила, а не хора. Последните нямат особено значение и с тях се приклюва лесно. Ако не познаваме правилата, не можем да противодействаме на мафията. Трябва да се удари по правилата, а не по хората."

"Политиците са боксовите круши на обществото. Мафията ни държи всички в тази система. Политиците са обикновени заложници. Мафията иска отпред да има номинални лица, които да занимават хората с несъществени неща."

"Депутатите, министрите, държавниците - те са лесни. С тях ще се справим много бързо и лесно. Депутатите само си вдигат ръката, но не те приемат законите, нито ги пишат. Законите идват готови и написани, само за санкция."

"Вижте кокаиновите държави - там, където управлява военна хунта и мафиотска система, гражданите са бедни. Богатите са една шепа престъпници. Но те са удобни и за европейската и световна политика. Това е съществения проблем."

"Партията на богатите милиардери е ГЕРБ. Там са парите от последните 12 години. В България се осъществява огромно пране на пари от европейски структури, на най-високо ниво.Докато има мафия в държавата, няма да ни спаси нито парламент, нито премиер, нито президент. Тези лица винаги ще бъдат напълно зависими и манипулируеми."

"В България държавата не се управлява по парламентарни правила. Ние не можем и не можахме да изградим демократична система на парламентарно управление.

Гражданите трябва да обединят недоволството си около натиска, който прилагат върху бита им, около личните си и граждански интереси, около това, с което реално ги убиват. Докато политически и идеологически се разделяме, ние не можем да направим здрав обществен юмрук. Тук живеят най-бедните хора на Европа. Ние сме на нивото на Африка. В България всичко се плаща. Данъците ни се крадат. Ние нямаме държава, нито държавата има граждани."

"Изборите имат една цел - да задържат политическото статукво, в което ние да гледаме и да смятаме, че оттам идват проблемите, да ни заблудят. Реалността е друга. Има мафия и тя преминава през всички държавни институции. "

"Докато политически и идеологически се разделяме, ние не можем да направим здрав обществен юмрук." Н.Марков

Цялото предаване, приятно гледане:

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!