Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ отстраниха Божков и Пеевски, отвориха писта за "Петков&Василев". Цв. Бориславова държи мрежите на "Сорос" и "Делян"

Американците извадиха от играта Васил Божков и Делян Пеевски и отвориха писта за Кирил Петков и Асен Василев. 
 
"Петков&Василев" превзе със свои проксита финансовите цитадели на Пеевски - ББР, ДКК и Фонда на фондовете. 
 
Техните протежета ще прехвърлят финансов ресурс чрез кредити за "наши фирми" за кампанията, но не това ще са основните потоци.
 
Тандемът ще пипа внимателно в ББР, ДКК и Фонда на фондовете по време на предизборната кампания - медиите на Пеевски ще следят този ресурс.
 
Кампанията им няма да е разкешена на макс, ще разчитат на електорална вълна. Кръгът "Сорос" и мрежи от бизнеса с рисково инвестиране ще я финансират.
 
Рестото ще е след вземането на властта - от ББР, ДКК и Фонда на фондовете с овладяването на финансирането от ЕС. 
 
Медиите осветиха Иво Прокопиев като част от кръга "Сорос", но в него ключова фигура е Цветелина Бориславова, която подкрепя "Петков&Василев".
 
Бившата приятелка на Бойко Борисов държи мрежите на "Сорос" и на... "Делян". Бориславова е партньор на Пеевски в бизнеса с газ.
 
Делян Пеевски прехвърли бизнеса си в Дубай и изгради офшорната си схема с подкрепата на Цветелина Бориславова. 
 
Делян Пеевски за разлика от Васил Божков не скача срещу американците. Пеевски не даде битка на "Петков&Василев" и чрез Бориславова запазва позиции в ББР и Фонда на фондовете.
 
Връзката между Цветелина Бориславова, Делян Пеевски и "Петков&Василев" минава и през службите и банките на Младен Михалев-Маджо и Цеко Минев. 
 
Затова "изненадващо" Кирил Петков и Асен Василев привличат проксита на Пеевски в своите логистични мрежи за кампанията. 
 
Властовата комбинация след изборите може формално да е пропрезидентска (ако ГЕРБ не спечели с голяма разлика), но всъщност ще е корпоративна. 
 
Главни мениджъри на корпоративната про"Сорос" коалиция във властта ще бъдат Кирил Петков и Цветелина Бориславова.
 
Който и да е премиер - Кирил Петков или Даниел Митов, на власт ще е корпорация "Сорос", която превзе президентсвото с протеста "Мутри, вън!".
 
Всъщност "мутрите" отдавна са извън властта - вътре са банкерите и играчите в бизнеса с рисково инвестиране и финансовите потоци от ЕС.
 
Президентът формално успя да изкара "мутрата" Бойко Борисов извън властта, но Цветелина Бориславова, която държи част от икономиката на бившия премиер, ще е вътре.
 
Така "Промяната продължава" на "Петков&Василев" е корпоративно-властово Пренареждане. Старите играчи - Борисов и Пеевски запазват позиции чрез Бориславова, но влизат и новите Петков и Василев. 
 
Корпоративно-властовата трансформация под патронажа на "Сорос" е комбинация на американците за демонтиране на позициите на Русия от икономиката.
 
След овладяването на банките и финансовите потоци от ЕС прокситата на "янките" ще атакуват схемите на руснаците в енергетиката. 
 
Затова Цветелина Бориславова, която влезе в бизнеса с газа и "зелената енергия", е ключов играч за американците и подкрепя техния проект "Петков&Василев".
 
bgsniper.com

Източник/ци: САЩ отстраниха Божков и Пеевски, отвориха писта за "Петков&Василев". Цв. Бориславова държи мрежите на "Сорос" и "Делян"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!