Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРАЙ! ГЕРБ пуска изгонения за корупция Асен Балтов срещу Радев (Бойко плаща фейсбук постовете на уволнения шеф на „Пирогов” – ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Тоталното безсилие на Бойко Борисов завърши съвсем логично – ГЕРБ ще пуснат на заколение изритания за корупция бивш шеф на „Пирогов” Асен Балтов срещу ген. Румен Радев в президентската битка, разкри Narod.bg.

Че Баце няма нито един читав кандидат, който поне да се опита да даде отпор на президента по пътя му към втори мандат говори фактът, че крадливата хунта спонсорира във фейсбук постове, в които гербопитеците жалят за уволнения дори като лекар от „Пирогов” Асен Балтов.

Явно от безсилие него ще изкарат за кандидат-президент, коментира източник на Narod.bg, който следи отблизо случващото се в шайката на Буци.

Фактът, че Балтов бе спипан с техника за милиони, собственост на спешния институт, която изскочи изненадващо от вилата му в Царево и далаверите с кетъринга за пациентите на „Пирогов” нямат никаква тежест за Борисов.

Важното е, че Балтов обикаляше магистралите с джипката, вместо да се грижи за изнемогващите от работа пироговци и така показа, че е верен на ГЕРБ.

Фактът, че в медиите от обръча на ГЕРБ и ДПС вече заляха дитирамби за „бащата на 4 деца, чийто път към политиката е отворен, а рейтингът му получи внезапен отскок”, също говори, че вече е спуснат указ да величаят уволнения за корупция травматолог.

Дисциплинарното уволнение на медика с абсурдния мотив “не мога и не искам да работя с теб” на новия временен шеф на “Пирогов” – проф. Иван Поромански е демонстрация на безсилие, беззаконие и арогантност. И доказателство, че в държавните болници се действа като във феодално владение”, хвали го ежедневник, в миналото флагман на журналистиката, а днес – бухалка за разправа с неудобните на Мутрата.

Ето още от тунинговааната визитка на един от най-богатите реститути в София:

„Професор Асен Балтов е баща на 4 деца, най-малкият му син Александър днес ще е първокласник. Само дъщеря му Ивамина е избрала медицината за своя професия. Синът му Георги следва физика, а Елисавета немска филология.

Медикът не обича да говори за личния си живот, но от няколко години живее с Нина Чилова, която бе министър на културата в правителството на Симеон Сакскобургготски”.

За съжаление на Буци, съдбата на този кандидат е предрешена точно както на Цецка Цачева, която бе обявена за „майка на нацията”, но отнесе такъв бой от Румен Радев, че слезе завинаги от политическата сцена. Такъв ще е пътят и на Асен Балтов, вещае информаторът на Narod.bg.

Източник/ци: КРАЙ! ГЕРБ пуска изгонения за корупция Асен Балтов срещу Радев (Бойко плаща фейсбук постовете на уволнения шеф на „Пирогов” - ДОКАЗАТЕЛСТВО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!