Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Разпад! Петков-Василев източват кръвта на Слави Трифонов и Мая Манолова (ето кои напускат ИТН и ИБГНИ)

Неродената още партия на Кирил Петков и Асен Василев вече източва и последната кръв на „Има такъв народ” и партията на Мая Манолова, разкри Narod.bg.

Политическата сила, чрез която двамата отличници от служебния кабинет, вече набира скорост, като придърпва депутати на Слави Трифонов и „Изправи се, БГ! Ние идваме” (ИБГНИ).


Мария Нейкова е от новите играчи в редиците на Кирил Петков и Асен Василев

Едно от новите лица около тандема е проф. д.н. Мария Нейкова, в момента областен управител на Бургас.

Според нашия източник Нейкова вече е говорела с неколцина от ИТН и ИБГНИ, които са готови да зарежат потъващия кораб на Слави и Мая, за да се закачат за новите любимци Петков и Василев.

Депутатът на ИТН от Ямбол адв. Златомира Карагеоргиева-Мострова, например, вече е готова да се присъедини към проекта на министрите от Харвард.


Златомира Карагеоргиева-Мострова вече работи за новия проект

Дамата вече има един депутатски мандат в своята визитка. След изборите на 4 април успя да прекрачи прага на Народното събрание като един от експертите на „Има такъв народ“. Сега овреме е решила да смени партията, предвид прогнозите, че Слави Трифонов затъва и едва ще има сили да влезе в следващия парламент.

С медийното обслужване на проекта се е ангажирала Катя Касабова, издател на сайта „Флагман” и съпруга на Валентин Касабов, един от най-близките до лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Спрягат се още имена на гневни на Слави народни избраници, които са готови в името на политическото оцеляване да сменят партийния си вожд, завърши информаторът на Narod.bg.

Източник/ци: Разпад в Narod.bg! Петков-Василев източват кръвта на Слави Трифонов и Мая Манолова (ето кои напускат ИТН и ИБГНИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!