Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев нали беше "агент" на Решетников, как реди властта под натиск от САЩ?! Американците пренаредиха властта след Крим

Президентът Румен Радев нали беше "агент" на генерала от КГБ Леонид Решетников, ходи по концерти с генерала от СВР, посланик Елеонора Митрофанова, как така ще реди властта под задокеански натиск в синергия със стратегическия дневен ред на САЩ?!
 
"Електоратът на БСП продължава да е запленен по външния образ на Радев и не може да прогледне същината на неговите идеи за политиката в България, за която, по думите му "изключително важно е да постигнем синергия със стратегическия дневен ред на САЩ". И хората за тази политика вече са посочени. И те не са от БСП.
 
Отсега се вижда, че новата властова конфигурация у нас ще се състави под задокеански натиск, а това изключва БСП", пише Валерия Велева в "Епицентър".
 
Сегашната властова конфигурация да не би да не е съставена под задокеански натиск - посланик Херо Мустафа направи рейд в министерските кабинети на служебното правителство на президента Румен Радев.
 
Какво ще се промени в новата властова конфигурация - България е член на НАТО, а Пентагонът я превърна в стратегическо предмостие срещу Русия след връщането на Крим.
 
"Янките" пренаредиха властта след влизането на "вежливые люди" в Крим и всяка следваща конфигурация ще бъде проамериканска.
 
БСП не е и в сегашната властова конфигурация, няма да бъде и в следващите, докато председател на партията е Корнелия Нинова, смятана от "янките" за протеже на директора на СВР Сергей Наришкин и проводник на проруска политика.
 
bgsniper.com

Източник/ци: Радев нали беше "агент" на Решетников, как реди властта под натиск от САЩ?! Американците пренаредиха властта след Крим

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!