Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владислав Панев от любимото място на Борисов: Разказваха ни за сделки, оргии, монопол, феодализъм /видео/

Ексклузивно видео от „Паламара“ - мястото, където са се разпределяли порциите в държавата публикува във Фейсбук профила си Владислав Панев.

„Разказваха ни за сделки, оргии, монопол, феодализъм. Забранен достъп за външни лица в продължение на десетилетие. Домакини са Бейзат Яхя - феодалът на Бойко Борисов за Шуменска област, човекът който му превеждаше на срещата с Ердоган преди месеци, а синът му е депутат от ГЕРБ. Както и Валентин Златев, чиято фирма има сключен договор за съвместно ползване с държавно ловно стопанство „Паламара“. Видяхме разредени гори и луксозна обстановка, далеч от хорските очи и уши. За да не се пречи на комфорта на властта“, пише той. 

„Сега вече всеки може да наеме стая или апартамент в хижата - срещу 100-200 лева на нощувка, с включено ползване на басейна и СПА. Вчера разбихме един символ на феодализма. Стана възможно, благодарение на организираната от шефа на Изпълнителна агенция по горите Александър Дунчев проверка. Новият шеф на „Паламара“ ни увери, че стопанството вече е отворено за граждани, така че подозирам, че ще се превърне в любимо място за шуменци“, споделя Панев. 

„Феодализмът в отдалечените райони на България е главна пречка пред развитието на страната. Местните жители ни разказаха, че всичко се контролира от един човек - дърводобив (законен или не), обработка на земеделска земя със съответните евросубсидии, администрация. Това диктува ниски доходи за хората и на практика ги гони от региона и страната. После да не се чудим, че сме в демографска катастрофа“, написа той. 

„Направена е съвсем малка крачка. Тя е символна. Ако искаме да променим България, тези крачки трябва да станат постоянни. Да променим правилата на играта. Тези феодали са се превърнали в такива и заради кражбите на еврофондове. Така че правилата се нуждаят от сериозна корекция и тук, и в Брюксел. За да не създават условия за монополи“, казва още Панев. 

По-рано председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме“ Мая Манолова публикува видео от ловна спалня на Борисов. „Легенди се носят, как се забавлява властта, как се забавлява близкото обкръжение на Борисов на „Паламара“, заяви тя.

Източник/ци: Владислав Панев показа „Паламара“ - мястото на Бойко Борисов за оргии, монопол, феодализъм /видео/

Petel.bg - новини - Владислав Панев от любимото място на Борисов: Разказваха ни за сделки, монопол, феодализъм

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!