Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Ситуацията в Афганистан е катастрофална! САЩ са пред Фалит!

Фалитът на САЩ

Със САЩ е свършено след края на войната в Афганистан. Това стана ясно от изявление на руския президент Владимир Путин пред аудиторията на Източния икономически форум, проведен във Владивосток, предаде ТАСС.

Според него никоя държава не може да оцелее след такива чудовишни финансови загуби, каквито поражението на американците в Афганистан понесоха. За 20 години САЩ похарчи 1 трилион и половина долара, които отидоха на вятъра след изтеглянето на „янките“ от фронта, пише Skandalno.net.

„В Америка бяха похарчени 1,5 трилиона долара за война, която бе загубена. Това няма как да няма много тежки икономически последствия за САЩ, дори фатални последствия. Там са пред фалит и това не е тайна“, разкри гледната си точка Путин.

Владимир Путин очаква фалита на САЩ

Освен всичко друго той е на мнение, че американците са обрекли на злощастна съдба всички афганистанци, които по време на войната работеха като част от администрацията. След изтеглянето на американските войници тези афганистанци бяха репресирани и унижавани от талибаните, поради което в момента са със статут на бежанци в Европа.

Според Путин начинът на изтегляне на американските войски е изключително подъл, тъй като на практика са оставили местното население в ръцете на талибаните. Докато преди 32 г., когато СССР се изтегли от Афганистан, той остави свои хора за още няколко години в страната.

„Въпреки че беше към края на съществуването си, СССР остана в Афганистан до 1992 г., 3 години след като изтегли войските си. Защото в противен случай щеше да има хуманитарна катастрофа в тази държава, каквато ще има сега“, смята Владимир Путин.

Според анализаторите след фалита на САЩ, който е неизбежен и ще дойде съвсем скоро, ще последва американска национална катастрофа. Това ще даде цялата власт по света на Русия и Китай и Изтокът ще започне да властва.

Източник/ци: Край със САЩ! Америка фалира след загуба от 1,5 трилиона долара, Путин поема света!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!