Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандална снимка доказва връзката между Борисов и Гешев?

Narod.bg: Тази снимка казва всичко: Гешев се отчита пред Севда ТВ (главен прокурор на килимчето пред Мутрата)

Тази снимка казва всичко за „независимата“ прокуратурата, която се превърна в слуга на изритания бивш премиер от СИК Бойко Борисов, видя пише Narod.bg.

Иван Гешев, все още главен прокурор на държава от ЕС, дава отчет какво се случва в Правната комисия в парламента, която днес му отне преторианската гвардия – Бюрото за защита.

Гешев, избран без никаква конкуренция под давлението на злощастният министър-председател тогава Бойко Методиев Борисов, се отчита е на киримчето пред пиарката на Баце Севдалина Арнаудова, прочула се като Севда ТВ и Шехерезада. Същата онази, която си купи къща за 1 млн. лева със заплатата от Мутрата…

Докато се обсъжда Зaконът за Бюрото по защита, Главният каскет на републиката докладва своевременно на кого? На „Pi ar Sevi Boiko“, написа журналистът-депутат Арман Бабикян в профила си.

Това е всичко, което трябва да знаете за Иван Гешев, чийто стол все по-силно се клати не от вътрешни сили, а от европейските ни партньори и САЩ.

Фрог: Гешев си чати с пиара на Бойко в правна комисия

Главният прокурор е уличен в писане на съобщения с пиара на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, докато тече заседанието на правната комисия. Депутатите Явор Божанков от БСП и Николай Хаджигенов от „Изправи се.БГ! Ние идваме“ разпространиха снимка, за която твърдят, че е на Иван Гешев.

От снимката се вижда онлайн разговор с контакт на име „Pi ar Sevi Boiko“. ГЕРБ защитаваше позицията на главния прокурор и се обяви против закриването на специализираните съдилища и прокуратури, както и срещу отнемането на Бюрото по защита от контрола на Гешев.

“С мъка признавам, че никой не е направил повече за съсипването на Борисов и ГЕРБ от Иван Гешев. Свали ГЕРБ от власт. Стана обединителен фактор за политически несъвместими субекти.Днес с чата си по време на комисия с ПР-а на Бойко заби поредния пирон. С този едър шрифт и изчерпателното описание, Гешев заслужава едно голямо браво. Браво, Иване!“, написа Божанков.

 

По време на заседанието депутатът от БСП на няколко път призова за прекратяване на дискусиите и гласуване на законопроекта за закриване на специализираното правосъдие, но това не се случи. 

Същата снимка публикува и Николай Хаджигенов. „Докато обсъждаме закона за бюрото не само герп/дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на република също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На "Pi ar Sevi Boiko"Да си знаете, не друго“, написа Хаджигенов. 

Източник/ци: Гешев си чати с пиара на Бойко в правна комисия

Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!