Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радослав Бимбалов: Гледах Нанков, натиснах пауза. Така ми харесва повече. Цветеслава Гълъбова: Няма да забравим Своге, неуважаемо и жалко нещо нанков

ПРЕПАРИНАНКОВ

Не успях да натисна навреме едно копче и изгледах цялото пукване в телевизора на малкото нещо с горди до пръсване бузки, езично лизнато перчемче и палави измамни очички с игривото име Нанков. Батерийките на тази бойкова играчка бяха сменени, защото пумпалстваше доста назобено. Не мога да възпроизведа цялата прекрасност на глупостите, които трябваше да избълва за пореден път в национален ефир, но ще се опитам да ги подредя в нещо смилаемо за обикновени тъпозрители като нас:

Всъщност враговете на народа, които искат северна България да умре в мъки, са изчакали Бойко да си тръгне от магистралата и властта, за да започнат да строят незаконно Хемус. Правили са го по нощите, за да не разберат собствениците на нивите, през които е минавал пътя. Изпълнител на строителството е оная гад, дронът на президента Радев, който се е вселил в тялото на държавната фирма Автомагистрали.

Те така. Гледах го Нанков и си мислех - какъв чудесен малък екземпляр! Натиснах пауза. Препарира се. Така ми харесва повече.

Радослав Бимбалов

Вярвам на министър Комитова! Нанков и Аврамова тресат бузи в НС, а би трябвало да са на друго място. Прокуратурата мълчи, Сийка май пак и в отпуска, а за Дончева реагираха след по-малко от 24 часа.

Черва, сър, свински или телешки - изберете сами!

Сутринта слушах нещото нанков в бТВ. След това се запознах с биографията му в уикипедия.

Че тя е повече от забележителна. Нещото от 26-годишнтата си възраст е в управлението на държавата - първо като областен управител, а след това като заместник-министър и министър.

Та, това бързореко и с прясно пренавити пружинки повтаряше в захлас за безобразията при строителството на АМ Хемус, че изнесеното от министър Комитова - АРХИТЕКТ по образование и професия, не е вярно. Всичко си било наред.

Останах изумена, потресена и погнусена от това откровено лъжещо и нагло нещо. Досега не съм го казвала, но сега вече не мога да се стърпя - не изчегъртване, а изкореняване трябва за тези гербави недоразумения. Като чегърташ, коренът си остава и пак ще избуи. А войнстващият примитивизъм, арогантността, наглостта и безмерната алчност имат удивителни способности за оцеляване. Затова си е нужно изкореняване. За което пък е нужна независима прокуратура. Ако я имахме, това нещо сутринта нямаше да скороговорничи в телевизионно студио и да повтаря като плоча на 67 оборота "не е вярно", а щеше да кърши потни пръстчета и с пресъхнали устенца да се чуди какво да каже в свое оправдание в някой прокурорски кабинет. А след това всички знаем къде би трябвало да приключи тази арогантност, крадливост и наглост.

На съвестта на това нещо тежат и 20 смърти!

Няма да забравим Своге, неуважаемо и жалко нещо нанков. Докато ти със сигурност ще бъдеш забравен след оттичането ти в помийната яма.

Цветеслава Гълъбова

Източник/ци: Facebook, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!