Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народът победи! Румен Радев би шута на Иван Гешев, съд за Борисов ще има!

Тотален крах за Иван Гешев, вече никой не го иска!

Американският край на Гешев

Дните на Иван Гешев начело на Българската прокуратура са преброени. Това става ясно от последните разкрития по оста България – САЩ.

Оказва се, че решението за смяната на главния прокурор е на Америка, пише Novinite-dnes.eu. САЩ са решили да сменят курса си на управление в България и да заложат на противниците на Борисов и Гешев, а именно Кирил Петков и Румен Радев.

Презиентът преди три дни намекна за смяната на Иван Гешев и бъдещ съдебен процес срещу Бойко Борисов. Той написа в социалната мрежа, че бившият премиер ще отговаря за действията си пред следващия главен прокурор.

САЩ посече Иван Гешев

От Америка вече са взели решение да премахнат Иван Гешев и в момента са в процес на търсене на негов наследник. Решението е оформено писмено и напълно официално, то е прието от посланик Херо Мустафа.

Ако Гешев падне обаче, е сигурно, че Бойко Борисов моментално ще попадне в ареста заради куп съмнителни сделки и действия от негова страна по време на дългогодишното му управление.

Само преди дни Иван Гешев обяви, че ще търси наказателна отговорност на Румен Радев заради натиска, който упражнява върху прокуратурата. Оказва се обаче, че е напът да се случи точно обратното, като президентът вкара в затвора главния прокурор.

Припомняме, че Иван Гешев е сред най-мразените от българския народ фигури. Още преди назначаването му за главен прокурор в центъра на София имаше протести срещу него. Протести имаше и миналото лято, като основният мотив на искащите оставката му беше, че мери с двоен аршин и обслужва Борисов и неговите съмишленици.

Източник/ци: Народът победи! Румен Радев би шута на Иван Гешев, съд за Борисов ще има!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!