Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков за Кирил Петков: Киро Байдъна на Сорос

Старата политическа класа обича да уязвява и окарикатурява опонентите си като измисля прякори и етикети, които лесно да се запомнят от масата.

От седмици тече усилена кампания, за да бъде пришит етикет на Кирил Петков, понеже евентуален политически проект с него ще разбърка напълно картите на досегашните играчи на политическата сцена.

Бившият депутат от ГЕРБ и отявлен привърженик на Бойко и Орбан Георги Марков успя да измисли нещо, което ще свърши работа за целите на политическата пропаганда:

Ето какво пише той:

"ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ МУ Е МАЙКАТА, ПРАВ Е ДАНЧО ЦОНЕВ

Ако България беше Германия, днес щяхме да имаме правителство. Тройна коалиция ПЕС, ЕНП, АЛДЕ на системните партии. Така ще стане в Германия след изборите на 26 септември. Само две партии - ХДС/ХСС и социалдемократите този път няма да имат 50 процента общо. Ще опрат до либералите. Несистемните партии ще бъдат отсвирени. 

Това написа Георги Марков в социалната мрежа.

Бойко на 4 април вечерта призова всички да сложат на масата експертите и да вървим към правителство "Попов". Другите искат избори до дупка, които още лани предрекох. Оставяме България под фуражката на Радев. Чака ни мор, препълнени болници, мигранти по улиците и ценови шок.

P.S.: Прав е Данчо Цонев, тройна коалиция му е майката - срещу антипарламентаризма, идиотизма, простащината, фуражката и Киро Байдъна на Сорос. Тройна коалиция срещу погребването на България, пише още Георги Марков в личния си профил във фейсбук."

Георги Марков - Posts | Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Георги Марков за Кирил Петков: Киро Байдъна на Сорос

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!