Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов: Няма пари за 120 лева бонус към пенсиите

Тошко Йорданов от ИТН съобщи, че пари за 120-те лева бонус към пенсиите няма.

На този парламент не му пука за хората. Случилото се вчера е замаскирано под формата на загриженост за пенсионерите. Това сподели председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в ефира на bTV по повод гласуваното предложение от ГЕРБ, БСП и ДПС всички пенсионери да получават към пенсиите си по 120 лева до края на годината.

,,Бюджетът е ясен, в него просто няма пари за това. По този начин се залагат много повече разходи, което означава, че от някъде другаде ще трябва да се орежат разходи, за да се дадат тези 120 лева на пенсионерите'', коментира Йорданов и допълни, че другият вариант е тегленето на заем, който ще изплащат следващите поколения, цитиран от Факти.

ДПС, ГЕРБ и БСП се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, защото вече са станали милионери, БСП са свикнали да фалират държавата, а ДПС просто вървят в пакет с ГЕРБ. Те не мислят в перспектива. Ето защо отиването на нови избори е по-прекрасно, отколкото да има подобно мнозинство между тези три партии, каза още Тошко Йорданов.

“Червените във всяка една държава в света я докарват до фалит”, допълни той.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Тошко Йорданов: Няма пари за 120 лева бонус към пенсиите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!