Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов с послание към "Демократична България" и ИТН за коалиция - оферта за милиарди от ЕС под патронажа на "янките"

Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ, заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA, че би било груба политическа грешка от страна на "Демократична България" и ИТН да откажат преговори за правителство с ГЕРБ.
 
Това е послание от Бойко Борисов към "Демократична България" и ИТН за коалиция - оферта за милиарди от ЕС под патронажа на американците след предсрочните парламентарни избори.
 
Борисов е сигурен, че ГЕРБ ще ги спечели и този път няма да върне мандата - ще се опита да формира мнозинство и да състави правителство с подкрепата на "янките".
 
Жокерът на ГЕРБ е Даниел Митов като кандидат-премиер и кабинет под егидата на кръга "Сорос" с предложение за коалиционно преразпределяне на милиардите от ЕС.
 
"Червени линии няма да прескочим за БСП и ДПС", заяви Десислава Атанасова. 
 
Това всъщност е сценарият на американците - БСП да е извън властта заради прокремълската линия на Корнелия Нинова, а ДПС заради атаката срещу "Магнитски".
 
bgsniper.com

Източник/ци: Борисов с послание към "Демократична България" и ИТН за коалиция - оферта за милиарди от ЕС под патронажа на "янките"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!