Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Коя схема иска САЩ за правителство след изборите? Партията на Кирил Петков с ДБ и БСП или ДБ и ГЕРБ!?

Коя ще е схемата за ново правителство след изборите? Партията на Кирил Петков с Демократична България и БСП или Демократична България и ГЕРБ!?

Две са възможните конфигурации след изборите. Едната е с проекта около Кирил Петков съвместно с Демократична България да съставят правителство, с помощта на БСП. Другата конфигурация е отново партията на Кирил Петков и Демократична България да се коалират с ГЕРБ.

Изтече информация, че Борисов и Прокопиев са се разбрали за съвместно управление, но Христо Иванов и Кирил Петков хич не са въодушевени от такъв вариант. САЩ обаче иска тази конфигурация.

Коалиция с БСП не е приемлива за янките поради близостта на Корнелия Нинова с шефа на руските служби Наришкин. За това Христо Иванов вече започна да говори, че ГЕРБ ще бъде приемлива, когато се разграничи от Бойко Борисов. Въпросът е дали Борисов ще иска да се разграничи от ГЕРБ!?

Източник/ци: Коя ще е схемата за ново правителство след изборите? Партията на Кирил Петков с Демократична България и БСП или Демократична България и ГЕРБ!?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!