Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: ЗАГОВОР! ГЕРБ почва война с Румен Радев от 15 септември! Платени протести блокират България, води ги...

Глутницата ГЕРБ готви истинска война срещу спирачката пред далавери за милиарди – президента Румен Радев! Информатор от върховете на хунтата призна, че от 15 септември започва масирана атака срещу правовия ред с платени от чекмеджето на Бойко Борисов протести в цялата страна.

Целта е да се подкопае доверието в излъчения от Радев служебен кабинет и да се внуши, че без Мутрата на върха управлението излиза от контрол.

В челните редици на платените протести ще е дългокосият мачо Ричард Алибегов, получил известност покрай интимната си връзка с провалената социална министърка в падналото правителство на ГЕРБ Деница Сачева.

Алибегов тренира за провокациите на 15 септември

Източникът на Narod.bg е категоричен, че пачките, с които ще се финансира „бунтът”, тръгват от Банкя, но минават през Сачева, преди да стигнат до гара-разпределителна: шефът на Асоциацията на кръчмарите Алибегов.

В плана на купените протестъри влиза блокирането на пътища и създаването на тотален хаос с пускането на предна линия на футболните агитки, които от години играят с мутрите около Борисов.

Според разочарованият от мутрите ГЕРБ читател на Narod.bg адекватна реакция на президента срещу готвения метеж е да не разпуска парламента, докато не бъдат премахнати бухалките на Бойко и Иван Гешев – специализираният съд и спецпрокуратурата.

Служебното правителство трябва да продължи работа заедно с Народното събрание, това ще е огромен прът в плановете на Баце и неговите разбойници да провокират властта с престъпните си номерца, категоричен е източникът на Narod.bg.

Кръчмарят мълча при тоталния локдаун на Баце, сега пищи като ощипана мома

Кръчмарят в постелята на Деница Сачева ще използва мерките срещу коронавируса като аргумент да вади платените бунтари на улицата. Ричард Алибегов вече дори не крие, че отказва да спазва правилата, наложени от служебното правителство, в пъти по-леки от тоталния локдаун, в който ни държа шайката ГЕРБ през пролетта.

Дългокосият изкусител на Сачева вече обяви, че платените хайки срещу властта ще тръгнат от Велико Търново, след това в Пловдив и Бургас. „Готви се и голям протест в София на 7 септември – денят, в който започват да действат новите ограничения. Бойкотираме заповедта. Няма да спазим и един ред от нея. Наели сме адвокати. Щом искат война, ще я имат”, нагло се изцепи Алибегов.

Източник/ци: ЗАГОВОР в Narod.bg: ГЕРБ почва война с Румен Радев от 15 септември! Платени протести блокират България, води ги любовникът на Деница Сачева - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!