Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ, ДПС и БСП провалиха закриването на Специализираните съд и прокуратура. Лъсна свързаността на Бойко Борисов с Корнелия Нинова

Правната комисия в парламента днес трябваше да разгледа закриването на Специализираните съд и прокуратура.

Това обаче не се случи. Защото няма кворум.

Заседанието се провали заради липсата на депутатите от ГЕРБ, ДПС и частично БСП.

Сигурна съм, че сте шокирани от тази "изненадваща" коалиция. Впрочем, тази коалиция назначи действащия ВСС, който от своя страна назначи действащия главен прокурор.

И впрочем, точно този ВСС (назначен от тази коалиция) ще избере следващия председател на Върховния касационен съд. Най-вероятно ще се опитат да не допуснат грешката, която допуснаха с Лозан Панов, не ли?

Лъсна свързаността на Бойко Борисов с Корнелия Нинова. Лидерът на БСП си призна, че предпочита Борисов и ГЕРБ я защити.

Лъснаха всички взаимовръзки между Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Около връченият мандат на БСП от ИТН обявиха, че вече пет години БСП и ГЕРБ гласуват заедно и сега всичко излезе наяве. От ГЕРБ пламенно защитиха Нинова. Тома Биков дори обвини останалите лидери, че всички са били на килимчето на Борисов, а само Нинова не е ходила на кино с него и е била най – големия му опонент. От цялата ситуация лъсна взаимовръзката между Борисов и Нинова, за което от години пишем в Аларманюз. Нееднократно медията ни е правила анализи и сме осведомявали нашите читатели как Корнелия Нинова е спасявала бившия премиер със създаването на комисия по определен казус, както стана с комисията за ЧЕЗ и сделката с Върбакова и след уж дълго разследване излезе, че няма данни за престъпление. Номерата вече 4 години ги гледаме и за това съпартийците й отдавна искат да я махнат, но тя се е вкопчила в председателското място и не желае да си тръгне. Бабикян от ИБГНИ отново разкри друга страна на Нинова, когато беше наречена „госпожа лъжа „. Нинова обяви, че на срещата между БСП и ИБГНИ последните са я подкрепили. Бабикян разкри лъжата и директно каза, че са отишли от уважение на срещата, но това не означава, че я подкрепят. С това отново лъсна склонността на Нинова да послъгва, което граждани са убедени, че прави и към народа. Наистина странна ситуация се получи в НС, където ГЕРБ скочи в защита на Корнелия Нинова и то не кой да е, а острието Тома Биков, който каза, че Нинова не е била министър или омбудсман като останалите лидери на партии. От своя страна Нинова си призна пред широката общественост, че предпочита ГЕРБ и Борисов пред останалите лидери на партии. Така на всички стана ясно, че БСП ще затъва още повече може би заради лични уговорки между нея и Борисов как да се подкрепят и мълвата гласи, че любовта е подплатена и с финикийски знаци от доста време. Дали е така или не, оставяме на вас да прецените. Факт е обаче, че Нинова направи признание за нейните предпочитания към ГЕРБ.

Източник/ци: ГЕРБ, ДПС и БСП провалиха закриването на Специализираните съд и прокуратура - Поглед Инфо

Лъсна свързаността на Бойко Борисов с Корнелия Нинова. Лидерът на БСП си призна, че предпочита Борисов и ГЕРБ я защити.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!