Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов разпоредил Бойко Рашков да бъде дискредитиран – Пречи да състави следващия кабинет! Ще клекне ли Румен Радев на ултиматумa на Борисов?

Борисов се е разпоредил Бойко Рашков да е дискредитиран. Пречи му като министър на МВР да състави следващия кабинет

Запознати около ръководството на ГЕРБ са категорични, че има нареждане Бойко Рашков да бъде тотално дискредитиран преди изборите. Целта е президента Румен Радев да не го сложи за вътрешен министър и в следващия служебен кабинет като министър на вътрешните работи. Не е тайна, че Рашков осуети плановете на ГЕРБ да са първа политическа сила и им спира голям корпоративен вот с акцията на МВР. Сега Борисов иска да върне ГЕРБ на първо място. Рашков пречи на плана и трябва да бъде изваден от схемата. Атаката срещу Рашков няма да е само по медиите, но и с активни мероприятия в силовото ведомство и родното ФБР. Атаката ще бъде масирана, за да не може Радев да го постави на този пост.

Ще клекне ли Румен Радев на Борисов за Бойко Рашков? Даден му е ултиматум

Ще клекне ли президента Румен Радев на ултиматума от ГЕРБ в следващия кабинет Бойко Рашков да не е министър на вътрешните работи? Хората около Радев накрая започнаха да разбират какво прави Борисов и че този път няма да позволи Рашков да попречи да си върнат хилядите гласове корпоративен вот. Сега Борисов се разбра с Прокопиев за съвместно управление с Демократична България след изборите. На ГЕРБ са им нужни повече гласове да съставят правителство. Ако Рашков отново не позволи корпоративен вот да определя изборния процес, ще бъде зле за ГЕРБ. Борисов има нужда от нова легитимация пред американците, а те ще му обърнат внимание, само ако победи. Тук въпросът е дали янките ще натиснат Радев да зарови томахавката и да махне Рашков от поста.

Източник/ци: Борисов се е разпоредил Бойко Рашков да е дискредитиран. Пречи му като министър на МВР да състави следващия кабинет

Ще клекне ли Румен Радев на Борисов за Бойко Рашков? Даден му е ултиматум

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!