Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави гордо: Бях приятел с босовете на ВИС

Слави Трифонов е горд, че е бил приятел на лидерите на сенчеста групировка ВИС Васил и Георги Илиеви (на челната снимка, б.ред.), както и на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов.

Признанията лидерът на „Има такъв народ“ прави в книгата „За мен е чест“, издадена през 2015 г. от издателство „Сиела“, показа проверка на Lupa.bg. Разговорът е със сценариста Иво Сиромахов:

Слави Трифонов:

“ (…) За моите приятелства с доста хора от “ъндърграунда“. Аз бях приятел с много такива хора и не се срамувам да кажа, че съм бил приятел с тях.

Бил съм приятел с Васил Илиев, с брат му – Жоро Илиев. И двамата бяха застреляни. Познавам Поли Пантев, Димитрий Минев – Димата Руснака. Бях много близък приятел с Илия Павлов.

Имам много истории с тях – интересни и забавни, и ако щеш, колкото и да звучи шантаво – стойностни истории с такива хора. Но тия истории са част от моя личен живот, за който аз не говоря, и то не защото се срамувам.

Да си мъж — означава да си държиш на думата, да си широко скроен, да се държиш достойно. Абсурдно звучи, но някои от тия хора наистина бяха такива. Това е моето впечатление.

И те ме уважаваха мен. Те са били част от моя личен живот и аз от техния. Както ти имаш приятели, както всеки човек има приятели, така някои от тях са били мои приятели. (…)“

Слави гордо: Бях приятел с босовете на ВИС

Източник/ци: Слави гордо: Бях приятел с босовете на ВИС - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!