Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Половината българи мизерстват! Жалко, че само на Радев му пука за това!

Кирил Петков е категоричен, че не е толкова трудно да се оправи България!

Не е толкова трудно, камо ли невъзможо, да се оправи България и да тръгнем нагоре. В това е категоричен служебният икономически министър Кирил Петков, който се радва на огромна подкрепа от страна на българите.

Кирил Петков постави на място „месиите“ в парламента

За жалост обаче той констатира, че единствено на президента Румен Радев наистина му пука за народа и мизерстващите хора, които у нас са тревожно мнозинство.

„Нахвърлят се върху Радев като озверяла глутница, но това е така, защото той ги плаши. Плаши ги фактът, че не е като тях, че не краде, не злоупотребява… И че във всеки един момент е готов да се изправи срещу корупцията, където и да е тя.

Огромна лъжа е, че Радев ме е притискал, че ми е диктувал решения. Нито веднъж той не се е намесил в моите работи като икономически министър. Никога, по какъвто и да било начин“, заяви Кирил Петков.

Той е потресен от факта, че днес, в 21-ви век, цели 42 процента от пенсионерите буквално гладуват, хората са поставени под линията на бедност. А партиите в парламента така и не успяват да се разберат, всеки дърпа чергата към себе си, пише faktor.bg.

Убеден е, че е крайно време игричките да спрат и в политиката да влязат хора, чиито живот е по-добър извън нея. „Защото в противен случай влизат в парламента и моментално се възприемат като месии, самозабравят се. Нагледахме се на това“, казва Петков.

Кирил Петков: Пенсионерите да получават по 50 лв. за лекарства, ако се ваксинират

Кирил Петков: Ваксинацията трябва да стане задължителна обща цел за бизнеса

Източник/ци: Кирил Петков: Половината българи мизерстват! Жалко, че само на Радев му пука за това! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!