Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новият морал?! Наш посланик ползва служебния луксозен SUV на Mercedes за отпуската си на Черноморието ни

Младен Червеняков  отдъхва в имението си в Бяла на Черно море без притеснение, разкрива Магдалена Гигова

May be an image of tree and outdoors

Хм. Когато си бивш министър на правосъдието би трябвало да знаеш, че служебната кола не се ползва през отпуската.
Това написа в профила си във "Фейсбук" Магдалена Гигова.

А посланикът ни в Словения Младен Червеняков е дошъл с нея до имението си в Бяла на Черно море без притеснение. Преди да напиша този пост, проверих - бил е в годишен платен отпуск.
Това уточнява Магдалена Гигова.

Проучване на ФАКТИ показа, че Младен Червеняков е от квотата на президента Румен Радев при назначаването на посланици в чужбина. Справка показва, че с указ № 85 от 17 април 2019 г. на Президента на Републиката Румен Радев е назначен на поста посланик на България в Словения, встъпвайки в длъжност на 8 май 2019 г.

ФАКТИ се интересува какво е наложило посолството ни в Словения да закупи от луксозните SUV-модели на Mercedes за нуждите на посланика ни?

Това става на фона на усилията на служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров да прокара в условията на пандемия от коронавирус медиците на първата линия да получават жълти стотинки за труда си, а медицинските сестри, санитарите и шофьорите на линейки почти нищо...

Кой в Министерството на външните работи е одобрил българската държава да покрива разходите на служебния лукозен SUV на Mercedes по време на лятната почивка посланик Младен Червеняков!?

Източник/ци: Новият морал?! Наш посланик ползва служебния луксозен SUV на Mercedes за отпуската си на Черноморието ни - ᐉ Новини от Fakti.bg - Разследвания | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!