Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Afera.bg: Започвате ли да се досещате какво има в НАТОвските самолети, унищожили българската земеделска продукция?

Стефан Стефанов:

Монетата има две страни…

От едната е натовския самолет, превозващ афганци за Харманли, от другата са земеделските производители, чиито реколта изчезна…

И не е един самолет, поне седем са…

Първо искали да ги настанят из гръцко, обаче тия, мързеливите, им казали, че ги не щат, да ги карат на север … А градушката е за всички ( пази Боже), но умните се застраховат… не с кръст на огледалото за обратно виждане…Тук има пожари, земетресения, наводнения… всяка година… Застраховат се и не очакват други да им платят  за опашката на дявола… И онези шестимата минали оттук /б.р. Гърция/… пратили ги на север… Не искат да целуват дявола под опашката…

И полетите ще продължат…засега до средата на септември…

Анна Некезова:

Нали съм си Тома Неверни, та проверявам всичко казано от нашите хубостници.

Да, така е. Полети от Рамщайн има. Има и в същия ден и час в който е унищожена продукцията на хората. Но! Както винаги има едно Но!

На 20.08 САЩ и Германия се споразумяват за евакуиране на афганистанци от Кабул с полети за летище Рамщайн.

Започвате ли да се досещате какво има в транспортните самолети? Мисля си за същото. Познайте в кой ден е първия полет от Рамщайн до летище Пловдив? Не Граф Игнатиево, а гражданското летище в Пловдив. Първия полет е точно на 20.08. Има до днес 4 полета от Рамщайн до нас. Толкова по темата.

Afera.bg

Нещо за COVID в Афганистан чува ли се? „Делта вариантът“ от съседна Индия и Пакистан не тръгна ли?

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ЗАПОЧВАТЕ ЛИ ДА СЕ ДОСЕЩАТЕ КАКВО ИМА В НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ, УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!