Цвета Кирилова се кандидатира за президент: Ванга каза, че руса жена "ще оправи страната"


Снимка: Личен архив, Цвета Кирилова


Цвета Кирилова преди... Ванга каза, че руса жена "ще оправи страната"

Жена се стяга като кандидат за президенските избори.

Първи кандидат за „Дондуков” 2 се зададе на хоризонта. Журналистът и председател на сдружение „Азбукари” Цвета Кирилова обяви преди дни, че ще се кандидатира за президент. „Знам колко отговорно е всичко това, знам рисковете и знам, че съм под обектива на вниманието на цялата общественост. Знам накъде отивам и какво искам да постигна, пише Actualno.com.

От 10 години управлявам неправителствена организация, която работи в гражданския сектор. Имам опит в управлението на различни проекти в различни области ”, разказа тя. Кирилова коментира и две предсказания – на Ванга и Севрукова , с които бе свързана след обявяването на решението си. Те казват, че руса жена „ще оправи страната”. Според Кирилова става дума за духовен човек, който е посветил живота си на полезни за нацията каузи.

Решението й обаче не е на база тези предсказания, а идва след дългогодишна практика със сериозен екип. „Смятам, че не е задължително президентът да бъде военен. Той може да бъде човек с различна професия и различни занимания и интереси, стига да може да бъде полезен на България и да знае какво да направи”, каза още Кирилова по Нова телевизия.

Сред най-ценните си качества тя определя възможността да консолидира хората, да създава мотивация, енергичността и идейността си. "За първи път в историята си, България може да има държавен глава жена. Женското начало винаги е било водещо за разцвета, благоденствието и поддържането на семейното и духовното огнище на нацията."

Тя добави: "Дойде Новото време! Времето на Светлината и на Просвещението. И като Президент ще бъда изразител на добротата, която е заслуженият образ на България. Името на нашата Родина е в женски род и означава носител на мир и единство от светлина, добродетели, благородство, твърдост, смелост, търпение, духовен подем и реализация на Божествения закон, този на Истината.

Каквото е горе, това е и долу!" "За тези години Румен Радев показа какво може и какво не може да прави. Той много добре влезе в ролята на разединител на обществото и това е голяма червена точка в кариерата му на президент. С какво аз бих допринесла? Аз съм млад, деен човек. Смятам, че не трябва да се подценяват нашите възможности", каза още тя.


Цвета Кирилова

Източник/ци: Petel.bg - новини - Цвета Кирилова се кандидатира за президент: Ванга каза, че руса жена "ще оправи страната"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!