Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рут Колева за ИТН: Не мога да разбера защо лъжат за здравословното състояние на Лидера си

Не мога да разбера защо лъжат за здравословното състояние на Лидера, например? Това да не би да навреди на алфа-мачисткия им имидж ли? Толкова е жалко и по никакъв начин не е смешно. Аз в това цялото нещо виждам един тежко болен човек, който вместо да живее живота си в мир и хармония, драпа със зъби и нокти да остави някакво морално наследство след себе си, за което ние ще плащаме солено поколения напред. Рецепта за тирания, par excellence, породена от комплексите и мегаломанията на един човек.

Ако паническата истерия и безпардонно поведение на ИТН ви се струват като някаква новост или изненада искам са ви припомня, че преди точно четири месеца (на 13/04) Тошко Йорданов изцепи следната реплика - „ако бяхме в Крумова България за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“ по повод грешен анонс на един млад репортер. *Red flags* за параноичното им поведение имаше и мноооого преди това, но за мен лично нещата започнаха да изглежда страшно, когато всичко това се превърна в предпоставка за тоталитаризъм и деспотство, подплатени с огромно его, невежество (отвъд *неопитност*, те демонстрираха тотален отказ дори да "се учат в движение") и разбира се, нюанси на деветдесетарска мутренщина, която и без друго им е в кръвта.

Освен това лъжат. Като махленски тарикати, на дребно.

Лъжат и на дебело, обаче. Примери от тези дни - БОЛ. А, и ми е адски смешно хора в чието близко обкръжение (но, не и в партията) се намира ЦАРЯТ на плагиатството - Иво Сиромахов, да сочат с пръст когото и да било.

Къде са ви "Крумовите закони" сега, бре лицемери?

Също така не мога да разбера защо лъжат за здравословното състояние на Лидера, например? Това да не би да навреди на алфа-мачисткия им имидж ли? Толкова е жалко и по никакъв начин не е смешно. Аз в това цялото нещо виждам един тежко болен човек, който вместо да живее живота си в мир и хармония, драпа със зъби и нокти да остави някакво морално наследство след себе си, за което ние ще плащаме солено поколения напред. Рецепта за тирания, par excellence, породена от комплексите и мегаломанията на един човек.

Ruth Koleva

May be a closeup of 1 person, hair, sunglasses and outerwear

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!