Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бунт в ИТН: Хората на Слави искат за премиер Кирил Петков, скочиха срещу „сополите“!

Кирил Петков е най-вероятният нов премиер на страната!

България най-после може да дочака бленуваната промяна, защото Кирил Петков е най-вероятният бъдещ премиер на страната ни. Това стана ясно след като се разбра, че много от хората в партията на Слави Трифонов, се разбунтуваха.

Кирил Петков е следващият премиер на България, почти на 100 процента!

Членове на ИТН, съмишленици и съпартийци, помогнали на Дългия за основаването на партията, са категорични, че вярват на Кирил Петков и Асен Василев. Нещо повече – гордеят се с тях като професионалисти и истински българи.

„Искате да бъда честен ли?! Добре. Срамувам се! Срамувам се, че съм един от учредителите на партия ИТН. Срамувам се от това, което се разиграва пред очите на народа вече два пъти за една година.

Срамувам се, че ИТН не се оказа нищо повече от едно ДПС-2 и не спира да предава доверието на избирателите си. Поведението на лидера й, на Тошко Йорданов, на Филип Станев е позорно.

Гордея се обаче, че има политици, които най-сетне влязоха в управлението – хора като Кирил Петков и Асен Василев. И да – аз и много мои съпартийци ще предложим техните кандидатури за премиер и вицепремиер“, казва Марин Георгиев.

Той добавя, че колкото и на умряло да вият подкупните „сополи“ от ГЕРБ и другите в парламента, краят на мафията вече е налице. Въпрос на време е цялостната смяна в управлението да стане факт и това ще се случи най-късно до края на годината, пише informiran.net.

„Колко българи изобщо биха се отказали от канадското си гражданство, повтарям – канадско, а не сирийско, за да дойдат тук и да работят, да служат на народа си?! Колко, а?! Николко! Ето това е достоен човек, достоен за лидер и за името българин“, категоричен е Георгиев.

Източник/ци: Бунт в ИТН: Хората на Слави искат за премиер Кирил Петков, скочиха срещу „сополите“! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!