Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Историческа снимка, която отъждествява цялата ни епоха

Приятели, това е култова историческа снимка, която отъждествява цялата ни епоха. Цветовото противопоставяне е съвсем съзнателно търсено, посланието е двузначно. Нека го потърсим заедно.

В политически аспект вероятно означава как едновремешните комунисти в червено и агенти на ДС, пазачи на соц вождовете и комсомолците, сега, с една игла боя, се превърнаха в сини демократи, в борци срещу комунизма и защитници на евроатлантизма. Вълкът козината си...

В глобален мащаб е противопоставянето между русофили и русофоби. Уиски срещу водка. ЕС срещу СССР. Виждаме, че ЕС почна да поема доста червени/леви практики. А и що да не пием и уиски, и водка, нали все се хвалим, че сме пиячи.

Във футболен смисъл, това е вечното противопоставяне Левски срещу ЦСКА. Защото освен политика, тук разбираме от футбол. Вероятно посланието е ЦСКА да удари една финансова инжекция на Левски, инак другата година единствените дербита ще са ЦСКА 1 - ЦСКА 2. Ок, малко съм изостанал от БГ футбола.

В музикално отношение това е чалгата, с червените си тесни поли (защо чалгаджийките се обличат предимно в червено?) срещу всички останали - метъли, джазмени, рапъри и техно фенове. Обаче накрая като се инжектират с няколко алкохолни дози, всички дружно скачат върху масата и се кълчи в турбо ритми.

В биологическо отношение е мъжът и жената, жената все трябва да вкара акъл...ок,ок, тук може и да не съм дешифрирал правилно посланието. Оставям го на вас.

Дахер Фарид, Facebook

May be an image of 1 person and sitting

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!