Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Херо Мустафа в ролята на модератор на властовото пренареждане. Даниел Митов и Кирил Петков не са граждани на САЩ, но може и да станат

ИТН влиза в „американската коалиция“ на ГЕРБ, ДБ и проекта на Кирил Петков. Гражданин на САЩ може да е премиер?!

Депутатите от „Има такъв народ“ са внесли в Народното събрание проект за промени в Конституцията, според които ще отпадне забраната за двойно гражданство на народни представители и министри.

Това без „добро“ на лидера на партията Слави Трифонов няма как да стане. Внасянето на проекта е знаково преди връчването на третия мандат за съставяне на правителство и интервюто на Слави Трифонов в „Панорама“.

Какво означава това? Може ли Слави Трифонов да включи ИТН в „американската коалиция“ на ГЕРБ, „Демократична България“ и проекта на Кирил Петков?!

Ако това стане факт, играта ще е друга – протестът „Мутри, вън!“ ще се окаже контролиран от „Сорос“ и посолството на САЩ от начало до край.

Посланик Херо Мустафа, сочена като „бивш“ полеви агент на ЦРУ, ще влезе в ролята на модератор на политическото и властово Пренареждане.

След предсрочните избори ГЕРБ, ИТН, „Демократична България“ и проектът на Кирил Петков може да имат повече от 160 депутати.

Това означава конституционно мнозинство – внасянето на проекта за промени в Конституцията, според които ще отпадне забраната за двойно гражданство на народни представители и министри, е знак, че това е целта на американците.

Даниел Митов и Кирил Петков, сочени като фаворити на „янките“ за премиери, не са граждани на САЩ, но може и да станат.

www.bgsnrper.com

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ХЕРО МУСТАФА В РОЛЯТА НА МОДЕРАТОР НА ВЛАСТОВОТО ПРЕНАРЕЖДАНЕ. ДАНИЕЛ МИТОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ СА ГРАЖДАНИ НА САЩ, НО МОЖЕ И ДА СТАНАТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!