Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Щерката на Бойко живее в лукс апартамент за 700 бона, Венета купила имота от Волен (СНИМКИ)

Щерката на Бойко Борисов обитава супер луксозен апартамент на пъпа на София за недостижимите за простосмъртните българи 700 000 лева, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Мутрата дълго време лъжеше, че Венета и двете й деца – внуците Бойко и Иван, са малтретирани и психически тормозени от протестиращи, които се събираха на няколко пъти пред дома му в Банкя, където уж живеело и младото семейство.


} Баце подсигури щерката с апартамент за 700 000 лева

Оказа се, че Венета, Иван и двете им деца от години не са в Банкя, а се ширят в прелуксозно жилище на пъпа на София за колосалните 700 бона.

Черните чаршафи, тъпаните и скандалите пред дома на Баце, както и коментарите за стресираната психика на дъщеря му от недоволните от управлението на хунтата, се оказаха поредната измама на изритания на последните избори сикаджия.


Имотът е на централната софийска улица „Сан Стефано“ 23

Причината – на 8 септември 2015 г., малко, след като се прибира у дома си от САЩ, Венета придобива жилище на столичната улица „Сан Стефано“ 23.

Квадратурата на апартамента е повече от впечатляваща – близо 90 квадрата, в които младото семейство с двете деца се шири и до ден-днешен.

Венета не крие, че е собственик на жилището, тъй като то се води нейно притежание по документи. Тя дори е сменила и адресната си регистрация, като вече не присъства в избирателните списъци на район „Банкя“, където до 2014 година е гласувала за именития си баща.

От 2015 г. Венета е регистрирана като гласоподавател в един от най-елитните столични райони именно заради смяната на местожителството си – от Банкя в лъскав апартамент в центъра на София.

Пазарната цена на имота, който е точно 87,7 квадратни метра, е около 350 000 евро, т.е., 700 000 лева.

Любопитно е и друго, че продавачът на имота, купен от Венета, е собственик на фирма на име Волен, смеят се очевидци на сделката.

Въпреки че още от 2015 година семейството на Венета и Иван живее в центъра на столицата, бившият премиер Борисов не пропускаше да споменава по време на бунтове и метежи пред дома му в Банкя, да акцентира върху травмите, които демонстрантите са нанесли върху психиката на първородната му щерка.

За неин късмет тя отдавна няма досег с подобни демонстрации срещу Мутрата.

Самата Венета също не крие, че вече е гражданка от сой – наследницата на Баце често публикува снимки в социалните мрежи как разхожда синовете си в близката Борисова градина.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Щерката на Бойко живее в лукс апартамент за 700 бона, Венета купила имота от Волен (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!