Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сега ще лъсне кои партии са купували редовно гласове на избори

Сега ще се разбере кои партии са купували редовно гласове на избори. Това ще стане ясно като се види кои партии ще се съгласят да се върнат под една или друга форма хартиените бюлетини с изменение на изборния кодекс.

След като стана ясно, че с машинното гласуване падна голяма част от купения вот, сега върнат преговори между купуващите гласове за връщане на хартиените бюлетини паралелно с машинното гласуване. Това ще стане по инициатива на ГЕРБ. „Категорично държим разписките в края на изборния ден да се броят като гаранции за честен вот. Това е едно от нашите предложения. Второто е възможността да се гласува и с хартиени бюлетини“, каза Десислава Атанасова, парламентарен шеф на депутатите от ГЕРБ.

Корнелия Нинова ще подкрепи връщане на хартиените бюлетини на избори. Без купуване на гласове не може да остане председател според анализатори

Корнелия Нинова е съгласна да се върнат хартиените бюлетини при гласуване, изтече информация по медиите. Това е изключително странно, след като БСП бяха за изцяло машинно гласуване.

Душманите на Нинова са категорични, че тя ако не организира купуване на гласове за да може да оцелее като председател, то партията ще е много под 300000 гласа при следващи избори. Това я води към желанието да подкрепи ГЕРБ в желанието за връщане на хартиените бюлетини, за да може да се играе с ромския вот. Така Нинова ще се нареди официално сред отбора на купуващите гласове, са категорични хора от Позитано 20.

Източник/ци: Сега ще лъсне кои партии са купували редовно гласове на избори

Корнелия Нинова ще подкрепи връщане на хартиените бюлетини на избори. Без купуване на гласове не може да остане председател според анализатори

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!