Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова сложи край: Щом крадецът Борисов не е зад решетките, сбогом от мен!

Мика Зайкова не може да се примири със случващите се безумия в родната ни политика!

79-годишният социален експерт Мика Зайкова е напът да се откаже от политиката. Причината е, че тя е безкрайно разочарована от мръсните игрички на родната политическа сцена.

Зайкова не може да приеме решението на Слави Трифонов „Има такъв народ“ да отиде в опозиция. Тя е на мнение, че трябваше да се състави правителство, напук на всичко и всички.

Пенсионерката е бясна на протестните партии на Христо Иванов и Мая Манолова, които са в основата да няма кабинет с мандат на ИТН. Тя ги приема за предатели, които са виновни за това, че има реална опасност Бойко Борисов да се завърне на бял кон наесен. Според нея лидерът на ГЕРБ е за затвора, защото е откраднал толкова много пари, но никоя от партиите не говори за това в момента, а всяка има други приоритети.

Мика Зайкова напуска политиката

На базата на всичко това Мика Зайкова е взела решение да излезе от политиката. На следващите избори тя няма да бъде в листите на ИТН, писа „Галерия“, цитирана от Nbox.bg.

„Мислят за всичко друго, само не и за хората. Ако мислеха за народа, досега да са приели социалните закони и да са актуализирали бюджета“, категорична е Зайкова.

„Аз съм се клела да помогна на България, а не да крада. Затова ми е толкова болно, като гледам какво се случва в момента. Не искам повече да участвам в това“, отсича най-възрастният депутат.

Тя е втората знакова фигура на ИТН, която не иска повече да се изявява в политиката. Председателят на Народното събрание Ива Митева също е разочарована и иска да излезе от партията.

Всичко това е голям удар по имиджа на Слави Трифонов, който за толкова много години е показал, че от всичко най-много мрази да губи хора от екипа си.

Източник/ци: Мика Зайкова сложи край: Щом крадецът Борисов не е зад решетките, сбогом от мен!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!