Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АФЕРА: 10 млн. към Сретен, като „откупка“ за … Боко?

Въпроси към българското правителство, в частност към министъра на икономиката:

  1. Законен ли е кредитът на Булгартрансгаз от ББР? За 3 месеца въпросът е зададен 20 пъти, без отговор.
  2. С какъв акт правителството е дало мандат за преговори и упълномощило министър Петков да подпише меморандум с Next.e.Go. Кой е документът, с който министърът на финансите е дал съгласие българската държава да инвестира 34 млн евро в този проект.
  3. ВМЗ – Сопот подписвали ли са договор с чужд гражданин (компания) и превели ли са сума от няколко млн. долара (например 10) и ако да, кога.*

Дълбоко убеден съм, че Конституцията на България не е бухалка и законите са за всички, иначе протестите от миналата година губят смисъл.

Румен Петков

*Бележка на АФЕРА: Още преди два месеца АФЕРА написа, че от ВМЗ Сопот са изтекли 10 млн. към фирма на лице от крими контигента в Сърбия, свързана със Сретен Йосич, като тези пари са били „откупка“ за … Боко. За аферата има документи, но всенародният любимец Кирил Петков и аверът му Асен Василев удобно продължават да си бъркат в носа.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ВСЕНАРОДНИ ЛЮБИМЦИ СЛУЖБАШИ, ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ ЗА 10 МЛН. ИЗТЕКЛИ ОТ ВМЗ СОПОТ КЪМ СРЪБСКА ФИРМА, СВЪРЗАНА СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!